wafflee_42 Selam Güzel Anneler.. Oğlumun eli ağzından gelmiyor. Meğer tırnak yiyormuş. Yani koparıp atma. Acı oje kullandık pek fayda etmedi. Bu sorunu yaşayan ve atlatan anneler fikir verir misiniz 🥺
2lokummannesiii wafflee_42 Ben bilmiyorum ama strese girdiğinde yiyebilir. Pek dikkat etmeyin uyarmayın belki bırakır.
Saresi wafflee_42 arkadaşımın oğlu 4 yaşında aynı sorun sebebiyle pedagoga götürdü. Anne baba tutarsızlığından oluyor demiş. Yani annenin hayır demesine babanın evet demesi gibi
2maviboncuk wafflee_42 Oğlum yiyordu defalarca bıraktırdim tekrar devam etti en son acı ojeyi her aksam uyuduktan sonra ona göstermeden sürdüm aralıksız her akşam yaptım bunu ve hiç ona tırnağını yeme elini ağzından çek gibi şeyler söylemedim 10gun sonrasında unuttu şuan artık yemiyor.
wafflee_42 Saresi Evet benim hayır dediğime babaanne devamlı yapsın,etsin,dokunma,kızma deyip duruyor.
Saresi wafflee_42 sizin de bundan kaynaklı olabilir. Tabii başka bir sorun da olabilir, ilerlemeden bir uzman görüşü iyi olabilir ☺️
2maviboncuk wafflee_42 Kısa sürede ajenin etkisi geçiyor düzenli her veya gün aşırı sürmek gerekiyor doktora götürdüm bende böyle söyledi sürdüğünü gösterme ve asla uyarma dedi daha çok yapar dedi öncesinde çok uyarır kızardım yapma diye doktoru dinleyince 1hafta 10gun sonra unuttu