goktugmom_061220 Bnur Merhaba. Sağlıklı beslen ve emzirmeye devam et. Hiç bir sıkıntı olmaz. Görümcem bebeği 3 aylıkken hamile kaldı ve emzirdi hiç bir sorunda olmadı.
Bnur goktugmom_061220 7 aylık olana kadar emzirebilecegimi sonrasında yavaş yavaş kesmemi söyledi doktor o vakte kadar emzirecegim inşallah
Bnur Efulim61 evet doktorda karnin çok çıkmaya başladığında seni çok zorlar o yüzden 7. Ayda bıraktırma ya baslamami söyledi
Bnur Buse62 sizin bebeğiniz ne güzel 18 ay sizi emebilmis benimki 7 aylık daha çok erken memeye ihtiyacı var diye korkmuştum ama hamileliğimin 7. Ayına kadar emzirebilecegimi söyledi doktorda
Buse62 Bnur aynen emziriyorum hala benimde süpriz oldu hamileligim. Doktorunuz da uygun görmüş 7 aya kadar emzirin
Bnur HaticeClk sezeryan oldu benim doktorumda aynısını söyledi ama sürpriz bir hamilelik oldu Allah’a emanet inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci
Alyaa_43 Bnur kesmeyin bebeğiniz doğana kadar emzirin doğunca ikisini bir emzirirsiniz sağlık durumunuz buna el veriyorsa tabi bide dr bi danışın