Deterjanhanim Mariposa benim sezaryende ilk önce spinal anestezi denediler. Tutmadı genel oldum. Ama iğnenin korkulucak bı yani yok öyle çok bı ağrı sızı olmuyor. Dediğim gibi ben spinal anestezi ile uyusmadim o yüzden tamamen uyuttular. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah🙏
Mariposa AsyaninAnnesiiii ay bu 2 😍 ilk kızımda genel anestezi ile olmustu sonrasında çok gaz sancım agrim vardı de bu sefer epidural yapalım dedi bakalım. Umarım hersey yolunda gider 🧡
Tugce Mariposa epidural+spinal oldum. Sizinki de öyledir çünkü epidural tek başına uygulanmaz. Çok kolay ve rahattı. Sadece midem işlem sırasında bulandı bunu hemen söyledim damar yolundan ilaç verdiler 2 saniyede hiçbir şeyim kalmadı. Korkmayın en kolay kısmı bu 🤍
Mariposa -Yasminnn_75_ aminnnn Allah razı olsun güzel dilekleriniz için. ☺️ Ne iyi oldu iyiki sormuşum çok rahatladi içim. İnsan bilmediği yaşamadığı bir şeyi düşünürken nasıl da geriliyor tecrübeler çok kıymetli oldu benim için 🧡
Damla0x Mariposa yok canım takılıyor malesef , sürekli serum alıyorsun ve bacaklarını hissetmiyorsun hatta bırak bacağı göbeğinden aşağısını hissetmiceksin, şar şar işersin valla yatağa mataga her yere🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mariposa Damla0x 😅 ay Allah korusun, ne bilim ilkinde takmadılar ya , yatağa geldiğimde altımda kocaman yatak kadar bir bez vardı sadece 🤭 sonra hemşire geldi değişti , üzerimi giydirdi o kadar. Sonda falan görmedim hic. Gicik birsey o da amann.
Damla0x Mariposa kız benim çiş torbami iki kere boşalttılar 🤣 beş litre çıktı rahat aldığın serumlar dan dolayı ☺️☺️🤣
Rumeysamirza Mariposa çok rahat bir doğum hiç acı yok iğne de acıtmıyor ki ben en ufak kesiğe bile dayanamam çok rahat geçti hiç korkmayın şu an bebeğim 1ay8 günlük ben de kendimi 1hafta-10 gün arasında tamamen eskisi gibi toparladım
TalentedMom Mariposa ben spinal Anestezi olmuştum rahat geçmişti iğne olayı korkulacak gibi değildi yeter ki doktorun iyi olsun doğum doktoru ne kadar önemliyse anestezi doktoru da o kadar önemli
Smryna Mariposa cok memnun kalicaksin gerçekten ben bile korku ile mutlu çıktıysam hic biseycik olmaz allahın izni ile 🥰
Yusufurazsibel Mariposa Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah canım benim bı solukta kurtul inşallah ♥️♥️
Mommqueen Mariposa çok ince oldgu için belli belirsz hissediliyor oyle agrı felan yok içiniz rahat olsun 🥰