Mariposa Kızlar epidural sezaryen doğum yapılacak cuma günü Allah nasip ederse, bu şekilde doğum yapan var mi nasıl oluyor ilk doğumum genel anestezi ile yapılmıştı şimdi çok korkuyorum ya belden iğne olayı çok gerdi beni.
CananEce Mariposa korkmana gerek yok ben de epidural sezaryen oldum belden yapılan iğneyi hissetmiyorsun bile çok hafif
Yusufurazsibel Mariposa ben olmuştum belden iğne 🤦 çok zor değildi yada bana mı öyle geldi bilmiyorum oğlum kuveze alındı kendimi unutmustum
Blackcloud Valla ilkinde acil sezaryene alınmıştım genel oldu, ikincide de Allah nasip ederse genel isteyeceğim.🥴
Blackcloud Mariposa Valla ben şok geçirip ellerinde kalırım doktora söyleyip mecbur genel olacağım inşAllah.
Elifaaa Mariposa kesinlikle genele dön ben spinal yaptırdım iğne acısı damar yolu açılmasın dan acısız olsa da sonrasında ki acı ve o anları yaşamanın psikolojik açıdan sarsıntısı bende 40 gün oldu devam ediyor ben çok sarsıldım açıkçası herkeste bir olmaz ama asla bideha yapmam hem çok acı çektim hemde atlatamıyorum hala hastaneye kontrole giderken o ameliyathane anları aklıma geliyor gözlerim doluyor genel olucam eğer bir daha yaparsam düşün aklımda o kadar uzak şuan bir daha doğum
Woody Mariposa olmuyor. Sonrasında sizladi ara ara iğne yerim Andulasyon cihazı var zayıflamak için ama aynı zamanda fizik tedavi cihazı. Ona gittim birkaç kez. Kesti tamamen ağrıyı
Rumeysamirza Mariposa çok rahat bir doğum hiç acı yok iğne de acıtmıyor ki ben en ufak kesiğe bile dayanamam çok rahat geçti hiç korkmayın şu an bebeğim 1ay8 günlük ben de kendimi 1hafta-10 gün arasında tamamen eskisi gibi toparladım
simiyyy Her doğum şeklinin kendine göre zorluğu var kuzucum ben bir haftada ayaklandım hiçbişeyim kalmadı kendini yorma eğilme ve bol bol yürü
Mariposa simiyyy ah insaAllah ya, kızımdan tecrübeliyim de aslında ama bunda niyeyse çok korku doldu içime. Ziyaretçi vs de almıyorlarmış tek basına girip cikicam resmen o da gerdi beni
Zelisskk Mariposa korkmana hiç gerek yok amiliyat sırasında çok rahat geçiyor bende korkmuştum ama gerek yokmuş sadece uyuşukluk geçtikten sonra ağrın başlıyor.
Mariposa Woody aa iyiymiş bakalım benim hastanede var mi o cihazdan agrim olursa doktoruma danışayım olmadı
Mervi-10 Mariposa korkulcak hiç bir şey yok inanın bende çok korkarak gittim 😂 beldeki yapılan iğne çimçik gibi okadar sadece ben şeyde korktum okadar bacaklarım ateş gibi olmuştu beni bayıltın ben çok korkuyorum demiştim sadece okadar oda o anki piskolojiiydi heralde 😂😂 herşey çok hızlı zaten hiç bişi duymuyorsunuz ve bianda bebişi görüyorsunuz pogaca yanaklı bir benek gösteriyorlar Allah hayırlı doğumlar versin ❤️❤️❤️
Mariposa Mervi-10 ay aminn Allah razı olsun, dimi süreç de hızlı ilerliyor herhalde. Doğum sırasında hiiicbirsey hissetmiyorsun dimi
Eliz2021 Mariposa ben epidural anestezi ile normal doğum yaptım. Epidural yapılırken hissetmedim bile 🌸 hiç korkmayın. Dinek ısırığı gibi bile degil:) Sağlıkla alın kucağınıza.
Ulku_06 Mariposa Hafif bir irkilme oluyor vücutta bu kadar. Gözlerini kapat iğne vururlarken ve kendini sıkma sakın. Korkulacak bir şey yok. Aşırı rahat. Baş ağrısı yapıyor sonrasında bayağı onun da nasıl geçeceğini Dr.size anlatır. Bana bol sek kahve iç demişti.