Esracim Duru91 canım bir yaştan önce önerilmiyor o ürün. Bize de doktor önerdi ama altı aylık oldu hala kullanmıyoruz. Bir yaşını beklicez. Bir tanıdığımız da öyle yaptı. Ama eğer ilaçtan sonra olduysa ilaç alerji yapmış olabilir isterseniz doktora gidene kadar vermeyin
ErtugrulAnnesii Esracim bütün doktorlar 6. Ayında başlatıyor veya 4. Ayında bile başlatan var. Kan ilacı bu 1 yaşından sonra asıl takviye gerek kalmıyorsa bırakılıyor🙄
ErtugrulAnnesii Duru91 evet duymuştum her bebeğe yapmıyor ama bi kişi ağız kenarlarının kırmızı benek benek olduğunu söylemişti bebeğinin doktor daha detaylı bilgi vericektir
Janss Duru91 Benim bebeğimde de kırmızı döküntüler oldu . Doktora gidene kadar ilacı vermeyin eğer ondan olduğuna eminseniz . ErtugrulAnnesii O 1 kişi benim 😌
Esracim ErtugrulAnnesii valla bende bilemedim tatlım . Bı arkadasim da bir yaşından sonra başlamış hatta dün eşim alacaktı eczacı da bir yaştan sonra ver demis
Bluepearl Duru91 bizim doktorumuzda ayni sekilde 4.ayda baslatti...ben basta kullanmadim,sonrasinda kullanayim dedim oglumu kabiz yapti ilac...bugun 4.gun tuvaletini yapmadi...Doktorumuz yan etkisi en az olan ilac kullanin dedi🤷🏻♀️
Janss Duru91 Evet geçti . Floradix kullandım ek gıdaya kadar sonrasında Ferromixin . Her ikisinde de sıkıntı yaşamadım .
NrYlmzTsr 3 aydir sidefer kullaniyorum, eger agzindan tasip degerse orasi kizariyor. Obur ay sidefer bitince baska bi ilac yazdi doktorumuz ona gecicem.
HungryWolf Pek bilgim yok ama sut aromasi varmis icinde diye duymustum belki o yan etki yapmistir gerci sut alerjisi olsa bilirdiniz heralde oncesindede..
Duru91 HungryWolf süt alerjisi sonradan oluşur mu acaba şimdiye kadar öyle bir şikayetimiz olmadı ama
xule Duru91 genelde kabizlik sorunu yapiyor ama bana doktorum kizim 6aylik olunca kullanmami solemisti erken baslamissin