Mlkmhrrm Dimitrina_kovaceva 11 aylık bebeğim o yüzden yapamayabilirm 🤣küçük olan arkadaş varsa onlarda daha sağlıklı olur bence
Alpbeybi Dimitrina_kovaceva sling daha rahat olur bence sizin için, hem 20 günlük bebek için daha uygun 🙏🏻
Dimitrina_kovaceva Alpbeybi sling de düşünüyorum ama başı boşlukta kalmıyor mu slingte ? Sanki eğilsem kafası geriye gider gibi duruyor da
Gupssse ikiprensannesi21 bende aynı markayı kullanıyorum uzun dışa dönük çok iyi emzirme olayını henüz denemedim ;)
Dimitrina_kovaceva Gupssse emzirme olayı önemli çünkü amaç emzirirken evde yürüyüp gezip işlerimi halledebilmek 😁
Dimitrina_kovaceva icedearth emzirme yapılıyor mu baş desteği vs iyi mi . Mesela çamaşır katlarken bulaşıkları makineye dizerken slinge koyup hem emzirip hem işlerimi yapabilir miyim öyle sorayım
Alpbeybi Dimitrina_kovaceva biraz aşağıdan bağlarsanız rahat emzirirsiniz. Kanguru yenidoğanda bence çok zor olur gibi geliyor
Dimitrina_kovaceva Alpbeybi yani bilemiyorum ama benim amacım emzirirken ellerimin serbest kalması. Hangisi o imkanı veriyorsa onu alırım. Dışarıda zaten kanguru kullanmam sanmıyorum.
Dimitrina_kovaceva Gupssse neden tehlikeli olsun ki sadece öyle çamaşır asmak gibi işlerden bahsediyorum. Evin içinde çamaşır teline o emerken kucağımdayken assam ne olabilir 🤔
Gupssse Dimitrina_kovaceva bebek emerken hareket edince boğazına felan kacar diye ne bilim tecrübeliler dha iyi bilir. Ben bilemedim
Dimitrina_kovaceva Gupssse normalde de emerken kaçıyor zaten alıştım 😂 haklı olabilirsin ama araştırayım bunu
haziranin25i Dimitrina_kovaceva arkadaşlarıma da doğum hediyesi kanguru alıyorum kullanan herkes memnun. Sizin dikkat edeceğiniz m oturma pozisyonlu olanları tercih etmelisiniz
haziranin25i Dimitrina_kovaceva ben diğer markalara hiç bakmadım açıkçası aklımda sadece solomom vardi