Dimitrina_kovaceva Hanımlar bana güvenli, yenidoğana uygun, içindeyken bebeğimi emzirebilecegim, bebegin başını destekleyecek bir kanguru lazım. Alıp kullanan memnun olan varsa yorumlara marka ve model yazabilir mi ? Dışarısı için değil evde kullanmak için istiyorum
inci_34 Dimitrina_kovaceva ben satıyorum düşünürseniz letgo’da yayınladığım bu ilana göz at! https://letgo.onelink.me/O2PG/e0bacbe
ikiprensannesi21 Dimitrina_kovaceva kesnlkle mamadus heryöne ergonomik model 👌 yenidogan aparatyla geliyor instgramda satşları var ama ben trendyoldan aldm baya uyguna 🙂
Gupssse ikiprensannesi21 bende aynı markayı kullanıyorum uzun dışa dönük çok iyi emzirme olayını henüz denemedim ;)
haziranin25i Dimitrina_kovaceva solomombaby her yöne 40 i çıktığından beri kullanıyorum bebek arabasını keşke almasaydım dedirtti
Sultan_kayaa Dimitrina_kovaceva kesinlikle mama dusy evde bile sürekli kanguruda her işimide onunla yapıyorum her yöne ergonomik modeli çok iyi
ikiprensannesi21 Dimitrina_kovaceva bebegm 1 aylıkken almştım yenidogan yastigyla beraber 1.5 aydır kullaniyorm emzirme imkanıda var
Mlkmhrrm Dimitrina_kovaceva solomombaby her yöne kullanıyorum emzirme özelliği var diye biliyorum ama hiç denemedim
haziranin25i Dimitrina_kovaceva arkadaşlarıma da doğum hediyesi kanguru alıyorum kullanan herkes memnun. Sizin dikkat edeceğiniz m oturma pozisyonlu olanları tercih etmelisiniz
Alpbeybi Dimitrina_kovaceva sling daha rahat olur bence sizin için, hem 20 günlük bebek için daha uygun 🙏🏻