cankizimmm BademsMam Ben aldım onu ama fayda etmedi doğumdan 1 ay önce kullanmaya başlamıştım oysaki bebeğim 3,5 aylık hala devam ediyorum bir umut
[silindi] Momys_-girl Mrb benim 6 aya kadar avuç avuç dökuluyordu 6 aydan sonra durdu kendi kendine çok korkmuştum ilkez böyle bişi gördum ama geçtı suan yok
Aysemela Momys_-girl kansızlıkta cok etkılıyor bende aynı durumdaydım kanım asırı düşmüş dogumdan sora sampuanlar serumlar değiştim baktım olmuyo saglık ocagında bı test yaptırdım kan değerlerı yerlerde vıtamın verdı dr sımdı bıraz daha iyi
Momys_-girl Gatlis evet ediyorum. Doğumdan sonra 2 ay kullanmadım belki de ondan boyle cok dokulmeler basladı
aytunceymenim Momys_-girl dogum sonrası bi süre saç dökülmesi cok normalmiş yani bana öyle söylendi değerlerinde bimsıkıntyı yoksa takılma zamanla geçer
plakayerli Daylight4106 hangi marka acaba. Ben de d vitamini kullanıyorum damla olarak ama yine de dökülüyo
Daylight4106 plakayerli d-clofer diye bir vitamin d3 hafta da 1 alınıyor hemen etki etti benim saçlarımda
xxNilaraxx Momys_-girl naturway sarimsakli sampuan ve urban care biotin spreyi kesin cozum. Ben bununla ilgili post acmistim. Ilk gunden itibaren fark yaratio. Ben kan degerlerime de baktirdim bu arada her seyim normal
Ozalp Merhaba öncelikle geçmiş olsun. İnstagramda mühendisinoğlu var onun tavsiyesi bir şampuan var ismini hatırlayamadım. Sayfasına bir bakın isterseniz.
Gizzso Momys_-girl aynı durumdayız valla saçlarımı salmayı özledim çok dökülüyor diye asla salamıyorum 😭😭😭
ipek_masal99 Momys_-girl ben doktora gttiğimde bebisler tanimaya basladikca dokulmesi gayet normal dedi
Melikegunes- Momys_-girl valla benimde oyle suan kizima dogum yaptigimda 4 aylikken baslamisti 8 9 aylikken falan kesilmişti
AysuAlin Momys_-girl ben revox dökülme karşıtı ve hızlı uzatan şampuan kullanıyorum memnunum baya etkisini gördüm. Ama öyle geçen değil kuyunun yarısına yaklaşınca etkisini görmeye başladım
Acemiannelerklububaskani Momys_-girl benim saçlarım avuç avuç dökülüyor baya açılmalarım var doktorumla görüştüm doğum sonrası ilk 6 ay çok fazla, sonrasında da emzirme süresince dökülür normal dedi😢 yine de kan değerlerime baktıracağım sağlık ocağında
zeynepbalci Momm12 ben kan ilacı da kullanıyorum doğumdan önce ve sonrasında devam ettim yine dökülüyo kanla alakalı değil bence