cinkinasi Birmuallime 3.5 aylıkken vermişti doktor kullandık. Doktor da söylemişti kullanılmaz yazar ama dozunu ona göre ayarlıyoruz önlem amaçlı yazıyor demişti. Herhangi bir sorun olmadı
zeyzey77 Birmuallime bize de verdiler eczane dedi serum fizyolojik kullanın o da aynı şey diye almadık. Bize de özel hastanede doktor verdi bebeğim 6 aylık ve Prematüre o yüzden almadım
Birmuallime zeyzey77 benim bebeğimde prematüre ama serum fizyolojikle açıyorum hemen geri tıkanıyor 😔
AyazMerve Birmuallime biz de dün aldık ama eşim aldı genelde verdikleri ilaçlar hep ücretli zaten . 10 aylık bebeğim kullandım sabah akşam bir fıs yazmıştı
Birmuallime zeyzey77 Allah şifa versin size de 🤲serum fizyolojik sıkınca aspiratör le çekiyor musunuz
Prensesannesi1-1 Birmuallime doktorlar her zaman faydası mı daha büyük zararı mı daha büyük diye bakarlar eğer faydası daha fazlaysa dozunu ona göre ayarlar içiniz rahat olsun ben 16 aylıkken kızıma kullanmıştım
zeyzey77 Birmuallime Amin inşallah Allah herkese şifa versin inşallah. Evet çekiyorum arada sık sık yapmıyorum ama fazlasını iyi değilmiş