Oznur asocialmom ben de ilk zamanlar biberon verdim mama icin ama ayni zaman da beni de emiyordu gunde 2 kez falan veriyordum cok sukur meme reddi olmadi baska sebep olabilir mi bi araştırmak lazım. Simdi de biberonu unittubhic almıyor
Mervetrmn asocialmom çok vermedgnz sürece skntı yok diye biliyorum. Cnkü memede oyuncak gibi oynuyodu emzik verdm o yüzden
Mervetrmn Ert15nagi2019 aynı diye biliyorum camım bnmkide aynı marka we baby ondan öncekide baskaydı aynı ölçüleri
biryavuzkusu asocialmom pişmanlığı falan boşver şimdi bende aynılarını yaşadım silikon göğüs ucu aldım onunla emiyor mama ve meme gidiyoruz
biryavuzkusu asocialmom bende aynılarını yaşadım oturdum günlerce ağladım pişman oldum silikon göğüs ucu aldım onunla emiyor mama ve meme gidiyoruz çok şükür böyle atlattık
asocialmom biryavuzkusu ya çekemiyor ya da sütüm az bilmiyorum onu da istemiyor başlarda onunla emzirdim 1 ay kadar
biryavuzkusu asocialmom kaç aylık şuan. Nuk markasını kullanıyorum ben o güzel. Bitane vardı yuvarlaktı markayı hatırlamıyorum onu tutmamıştı
Gulsahagah asocialmom facebooktan emzirme akademisi diye aratın muhakkak sütünüz kesilmeden. İnsallah döner memeye aynı hatayı ben de yaptım
Mervetrmn Ert15nagi2019 valla oğluma biraz daha büyügünü versen alır gibiydi onu bile içine bi cekişi vardı ki agzı kocamanmış gibi geliyodu valla