asocialmom Biberonda uyuyor 😔 emmiyor bir türlü tam emiyor başardık diyorum başlıyo ağlamaya deli gibi çok sıkıldım artık
NeclaDefne asocialmom kaç aylık ? @biberon vermenizde ki sebebiniz ne ? Emzik ve biberon meme reddinin en büyük sebebi.
Duyguxxx asocialmom canım benimki de mememi tutmadı sütüm çok geldiği halde bebeğime en fazla 3.5 ay sağarak süt verdim sonrasında direk kesildi bi daha süt gelmedi. Ne yap et canım olmadı bi emzirme danışmanından destek al çoçuğun memeni tutmasını sağla ben anne sütü veremediğim için halen çok üzülüyorum 😔
asocialmom NeclaDefne doğduğundan beri mememi almadı sarılık olmasın diye mama verdik biberonla hayatımın hatasıydı resmen
Ummus-kaan asocialmom bende oğluma sütüm yetmiyor diye biberon vermiştim meme reddi yaşadık ve ben yenildim biberonu tercih etti beni emmedi
NeclaDefne asocialmom emzirme danışmanından yardım almanızı öneririm belki hâlâ geç değildir. Sütünüz var mi peki ?
Ert15nagi2019 asocialmom benm bebegm de 2 aylik bende sarılık oldu die biberona basladm hep mama meme bir arada gidiyoduk smdi bebegm memeyi görse aglamaya basliyo cok agliyo emmiy9
biryavuzkusu asocialmom pişmanlığı falan boşver şimdi bende aynılarını yaşadım silikon göğüs ucu aldım onunla emiyor mama ve meme gidiyoruz
biryavuzkusu asocialmom bende aynılarını yaşadım oturdum günlerce ağladım pişman oldum silikon göğüs ucu aldım onunla emiyor mama ve meme gidiyoruz çok şükür böyle atlattık
asocialmom NeclaDefne aldık ama olmadı sütüm azaldı sağımda iki memeden en fazla 50,60 cc çıkıyor o da birikince
Mervetrmn asocialmom üzülme yalnız degilsin herkes geçmiştir o evreleri. Bende biberon vermiştm küvözde kaldıgı icin sütümü sagıyodum berbat bişeydi. Ordan oraya boşalt yarım saat erken kalk sag hazır et uyandır falan. Yavaştan hepsi oluyo sankim çocuktan çocugada değişir tabi ama sen yinede azmi elden bırakma. Beni tutmuyodu küçük geliyodu biberona alıstığı icin silikon göğüs ucu aldım bi kaç kez onla denedm dövüyodu resmen beni gözümden gözlüğe kdar cekip cıkarıyodu 15 günlükken. Snra bigün cok acıkmış galiba silikon göğsümde bi yapıştı oylece silikona alıştı snra baya bi 10 gün kdar silikonla emdi yine böyle cok acıktıgı bi gün silikonla verdm yedi kendi bıraknca bndecsilikonu cıkarmıstm o sırada uyandı ve göğsümü tuttu artk memeden inmiyo 😂 zamanla alışkanlıklarıda degişiyo bnce dene bırakma silikonla once gögsüne alıştr kucagına yaklaştır tenine dokunsn bazen yatır kucagına sütün kokusunu hissetsin
asocialmom Mervetrmn 1 ay kadar emdi uçla ama artık istemiyor onu da güçsüz çektiği için gelmiyor onunla süt şimdi onla da istemiyor bazen üstümde yatarken aranıyor emecek gibi verince başlıyor ağlamaya resmen iç güdülerine karşı koyuyo😅
Mervetrmn asocialmom yAa üzüldm değişiyo ilte bebekten bebeğe emzik versenz cenesi kuvvetlenir 😂 bn oyle yaptm istemeye istemeye snrada memeden inmeynce iyiki vermişim dedim valla
Mervetrmn Ert15nagi2019 yarar canımm o göğüse yapışıyo bebek cektikce aynı göğsün de cekiliyo kullan bence emdikce artar
Ert15nagi2019 Mervetrmn peki canm bunlar hep ayni boyuttami bana eczanaci kiz bizde tek bu buyuklukte var dedi wee baby nin vardi , aldm geldm bende ama bebegm agzina almak ta zorlaniyo cok buyuk geldi bana da , hep standartmi bunlar
Mervetrmn Ert15nagi2019 aynı diye biliyorum camım bnmkide aynı marka we baby ondan öncekide baskaydı aynı ölçüleri
Mervetrmn asocialmom çok vermedgnz sürece skntı yok diye biliyorum. Cnkü memede oyuncak gibi oynuyodu emzik verdm o yüzden