Defneninannesi1108 Kadireymenmoms Ayy önlemm cok kötü aslaa emmiyor. Külot bez az slepy bio külot bez asla sirtina cikmiyo cikamaz yani
sincapinannesi Kadireymenmoms hareketlidir muhtemelen..benim kızım da öyle.. bazen yapar yapmaz değiştiriyorum yine öyle.. sleepy den molfix e geçtim yine aynısı oldu .. yine sleepy aldım ben de
Peekaboo Prima premium külot bez ya da goon premium soft külot bez kullanabilirsin. Cıvık kaka bile olsa tastığını görmedim
Zehramine @Kadireymenmoms 😂 prima aktif bebek kullanın bence ne yanlardan sızıyor ne sırtına çıkıyor belinde kalıyor en fazla ama sızdırmıyor. Bi de yaptıktan hemen sonra değiştirmek gerekiyor hareket ettikçe çıkıyordur sırtına
Vivalaarya Kadireymenmoms Büyük numara bez deneyin. Benim kızım şu an 10 kilo bayağıdır 6 numara kullanıyorum mesela. Hem bebek de rahat ediyor. 7 olsa 7 alırım 😬
Fatmagzl_2133 Kadireymenmoms benimkide sulu yaptığında hep taşırır son zamanlar muz vermeye başladım katı beslenmesi çoğaldı ondan daha katı oluyor taşmıyor bezle alakası yok molfix canbebe sleepy hepsini denedşm aynı
benaslindayohum Kadireymenmoms bizim kizda oturursa cikiyor sma yatarken çıkmıyor 6 kilo 3 numara elimdekiler bitsin hemen 4e gecicem gerekirse bol olsun altı belini siktiririm cirtlardan diye düşünüyorum
Denizcancat-2020 Kadireymenmoms Sleepy kullanirken bende oyleydi hatta hergün kakasi sirtindaydi b3zini degisyltirmeye karar verdim.sonra molfix kullandim cok rahat ettim pisikte yapmıyor.
Saresi Kadireymenmoms ah ah kaç zıbın çöp oldu 😂😂 4. Aydan sonra çok azaldı bizim bu durum. Emzirirken bile yapsa yine sırtına çıkıyordu 😂😂😂