Yar68 Merhaba kızlar ❤️ Benim tontişim 3 aylık ve sünnet düşünüyoruz ama daha küçük oldugu için çekiniyorum yaptıran anneler var mı varsa biraz bilgi verebilir misiniz 🤗😊 Sizler kaç aylık yaptırdınız/yaptıracaksınız? Süreciniz nasıl geçti?
Teemo07 Yar68 4 aylıkken yaptırdık, daha erken olsa daha rahat edermişiz. Buna da şükür. İyiki erkenden oldu
Heyecandorukta Yar68 ne kadar erken o kadar iyi, eli kolu oraya erismiyorken hareketlerini kontrol edebiliyorken… ben 20 gunlukken yaptirdim anlamadi bile cabucak iyilesti
durucinar Yar68 Birde bizim drmuz şey demişti acı hissi daha düşük olurmuş küçükken geciktirme derim şuan çok rahatız üzerime isemiyor 😂😂
Cagla1805 Ben 3 aylıkken yaptırdım ilk gün çişini yaparken acı çekti okadar bence çok hareketlenmeden ve dönmeye başlamadan yapılması gerek
Teemo07 Yar68 ilk gün çişini yaparken çok ağladı ilk 3 çişi. Zaten o gün full ağrı kesiciler geçiyor. Sonrasında rahattı. Birde biz klempli yaptırdık. Çıkarıldıgında cok agladı o kadar. 2 hafta içinde tamamen iyileşiyor zaten.
Kbraisik Benimde bebeğim 6 aylık 4 gün önce sünnet ettirdim şimdiki aklım olsa çok daha erken yaptırırdın bence kesinlikle yaptırmalısın. 😊
Yar68 Kbraisik benim bebeğim ağlayınca kendimi kötü hissediyorum ama sünnet bir gün elbet olacak en iyisi şimdi yaptırmak sanırım ☺️
Fundakarakaya Kbraisik nasıl yapıyorsa yanında siz varmıydınız uyutuyorlar mı yoksa sadece uyuşturuyor mu bende yaptırmak istiyorum ama çok kararsızım
Yar68 Tatlisannedilekk siz baya erken yaptırmışsınız 👍bizim sarılık durumu vardı şimdiye kadar anca şimdi sünnet düşüne bildik ☺️👍
Rabia88 Tatlisannedilekk bende sizin gibi düşünüyorum ne kadar ücret ödediniz hangi şehirde siniz bir de sunnetten sonra özel bir bakım gerekiyor mu
rua_da_senhora_das_verdades Yar68 aynı sorunu bende yaşıyorum. 4 aylık oluyor yarın. Bebeğim noktasında çok hassasım ☹
Yar68 durucinar ya O durum çok fena ya bezi açtığım an idrar yapması biri oluyor gerçekten o durumdan Ben de çok çekiyorum 😄😄
Ylz09 Vhdeucr42 benm bebeğimde 9 aylık sünnet yaptracağız da hareketli olduğu için sıkıntı çektiniz mi sürekli sürünüyor bizimki hiç sırt üstü durmuyor da ne kadar süreçte iyileşiyorlar ☺️
durucinar Yar68 Dogdugu günden sünnet olduğu güne kadar inan hergun suratıma istedi 😂😂 ne çarşaf kalıyordu ne üst baş