Yagizmomms NisanAnnesi 5.5 aylık oldu hala sürekli değişiyor. Mesela ailede bi tane yeşil gözlü yok ama şu an yeşil oldu. Önceden de mavi ve ela da gördük 😃bakalm ne olcak.
Nslacar NisanAnnesi hastanede ilk gözünü açtığından beri mavi 🤗 tonu değişti dahada açıldı ama hala mavi yani
NisanAnnesi Aycaelifdfne ah biz 40 günlüğüz çok merak ediyorum 40 ından sonra belli olur diyenlerde oluyor 6 aydan sonra da bakalım 😊
bluem asocialmom benim kizimki oyle bir kahverengi bir ela bir yesil 🤷 hangisi olacak.merak ediyorumm
[silindi] Benim bebeğimin gözleri gri renkli gibi duruyor ☺️ bazen ışıkta lacivert gibi ama kahverengi olacak galiba
DorukAtadry [silindi] evet benimki de öyle kaç aylıksınız 😀 Bazen daha çok lacivert gibi bi tonda bazen gri
Alpcan NisanAnnesi Haklısın insan merak ediyor 😊 bebeğe göre değişiyor tabii. Bazı bebeklerin 6 aylıkken göz rengi oturmaya başlıyor.
NisanAnnesi Alpcan evet nasıl olsun istediğimden değil sadece merak nasıl olacak ne gözlüm diye seveceğim onu onun merakı içindeyim 😊