MyEternalLoveNoyann Sizde çok acikiyormusunuz ya emzirdigim için mi oluyor bu gidişle kilo veremicem diye korkuyorum devamlı acikiyorum
pogcayanakannesi MyEternalLoveNoyann ya surekli agzima bisi atma istegi oluyor. Bazen hic istahim olmuyo ac geziyorum. Yada su cok iciyorum tokluk hissi veriyoar. Ama genelde agzima bisi koyma istegi oluyor
Si_se_ta_be MyEternalLoveNoyann Sürekli birşeyler yiyorum özellikle abur cubur ama zayifliyorum da anlamadım gitti 🤷
zhrayca2001 MyEternalLoveNoyann bende çok acıkıyorum valla başım falan dönüyo bişiler yemeyince bi tuhaf oluyorum mecbur ne bulursam yiyorum 🤷♀️ Allah tan kilo sorunum yok
mom726272 MyEternalLoveNoyann Ben de sürekli yiyorum ama zayıflamaya devam ediyorum 🤷🏻♀️ Hamilelik öncesi kilomun altında düştüm sürekli emzirmekten
MyEternalLoveNoyann Si_se_ta_be annemde diyor emzirdigin için zayıflarsin diye bilmiyorum valla bebeğim daha 18gunluk ama devamlı memede kalmak istiyor hiç durmuyorum bide çok hareketliyim ama işte çokta yiyorum devamlı verirmiyim bilemedim
pogcayanakannesi MyEternalLoveNoyann benimde oyle. Hele gece kalkip iciyorm falan. Sonra surekli tuvalet🤭
Si_se_ta_be MyEternalLoveNoyann Benim de bebeğim şuan 2 ay 21 günlük bende o kadar yememe rağmen 10 kilo vermişim verirsin metak etme
MyEternalLoveNoyann pogcayanakannesi aynen valla bende öyleyim zaten bebek hiç uyumuyor onu emzirip zor su içmeye koşuyorum resmen
MyEternalLoveNoyann zhrayca2001 oh ne güzel valla bende şu hamilelik kilolarından bı kurtulsaydim 78 kiloydum 70e düştüm daha 10kilo fazlam var
Mlkmhrrm MyEternalLoveNoyann emzirme kaynaklı galiba 1 yaşına girecek yakında ama ben hala emzirme sonraları özellikle çok acıkıyorum ayrıca koşturmaya başlayınca kilo vermeseniz bile sabitleniyor yani bende öyle şu an
Bao MyEternalLoveNoyann çok normal o zaman korkmayın. Lohusalık bitmeden iştahınız azalmaya başlar. Sık sık emzirin. O bile yetiyor kilo vermeye. Hiç üzmeyin kendinizi.
MyEternalLoveNoyann Bao valla zaten bebek memeden hiç inmiyor devamlı emmek istiyor. INS veririm bende
Yazannesi1 MyEternalLoveNoyann kaç aylık bebeğiniz ☺️ Ben doğumdan sonra hemen 20 kilo verdim 🙈 şu an 4 aylık bebeğim son 2 haftadır 4 kilo aldım yine ağzım hiç durmuyor 🤷🏻♀️
MyEternalLoveNoyann Yazannesi1 18 günlük daha bende 78dim doğuma girdiğimde şuan 70 olmuşum daha 10kilo fazlam var veremem diye korkuyorum valla boğazım durmuyor.