Bayezidin_annesi Sesaa1 normal sıkıntı yok telaş yapma bize doktorumuz 14 güne kadar normal yeşil kaka yapmadığı sürece dedi mamasına zeytinyağ koyabilirsin
glcncbn Sesaa1 benim kızımda 3 aylık. Doğduğundan beri hep aynı problem. Kaka yapmama süresi uzadığında gliserinli fitil yapıyorum. En geç yarım saate yapıyor. Devamlı yapmıyorum alışmaması için.
ASL_93 Sesaa1 bol bol kayısı yiyin,hosafını yapın hatta süt olsun. Sütünüzden bebeğe de geçer rahat yapar ben öyle yapıyorum. Birde kullandıgınız mamanın yorumlarını okuyun kabızlık yapıyor diye yorum varsa markasını degiştirmenizi tavsiye ederim
Irmakprensesinannesi Bayezidin_annesi meme emiyorsa genelde 10 güne kadr nrml sadece mama ve memede ikisi bir arada genelde 4 gün sonra sıkıntıli demişti bize doktorumuz
Gkce0720ysf Sesaa1 canım benim bebeğim de mama içiyo sadece doktor bana biogai damla vermişti onu kullanmamıştım sadece gaz damlası kullanıyodum meğerse o bağırsak düzenleyeceğiymiş onu vermeye başlayınca gazı da kakası da düzene girdi
Mali48 Sesaa1 sma bizdede kabız yapmisti kızım 20 gün yapamadı kaka doktora gittim çok küçük daha bir aylık fitil ilaç vermem dedi kendi yapmasını bekle ona yardımcı ol dedi hergun karın çevresine masaj yaptım ve hergun bir bardak kayiis suyu içtim sütten geçsin diye zeytinyağı koy mamasinin içine bizde ise yaramadi ama popo deliğine bebişn zeytinyağı ile masaj yap bide popoya ılık su tut iyi geliyor uyarıyor yapıyor
Bayezidin_annesi Deletedmom_21 1 çay kaşığı koyman yeterli hicbi zarari yok mama da kabız yapmış olabilir yeni mi başladın ne kullanıyorsunuz
Kubra021 Sesaa1 ben fitil denedim oğluma alerji yaptı gözlerinden attı popusu hep mahf olmuştu bence doktor onayı olmadan birşey deneme
dilek_kayra Sesaa1 bende sma kullanıyorum günde 3 kere zeytinyağı vermezsem kaka yapmıyor bugün değiştirmeyi Düşünüyorum Bebelac Gold almak istiyorum
Irmakprensesinannesi Sesaa1 benm kızım da 2 ay 1 günlük genelde 4 günde bir biz yaptırıyoruz kakasını masaj fitil veya uyarıya diğer türlü zorluyor bizde meme+mama doktorumuz fitil huzursuzsa yarım fitille yaptirin demişti ve 4 güne kadr kaka yapmaması normal dedi
Deletedmom_21 Bayezidin_annesi sma kullanıyoruz 26 gunluguz o gunden beri kullanıyoruz hem anne sutu hem mama iciyoruz
ozsez85 Sesaa1 mamasına günde 1 kez 1 çay kaşığı zeytinyağ koyuyorum, bizde çok işe yaradı. Bir de mamadan kaynaklanıyor olabilir. Biz bu yüzden 2 mama değiştirdik