Ebrubayy simiyyy aynı benim kızım da öyle 3 saat oluyor 4 saat oluyor 120 bitmiyor.artık eliyle de itiyor biberonu.önceden sadece diliyle itiyodu
babyandmom1 Ebrubayy artık açıklarını doyduklarını anlıyorlar çünkü benim kızda bazen çok iyi içiyor bazen az bişey içiyor itiyor üstüne gitmiyorum acıkınca zaten belli ediyor yapıyorum yeni bir mama
Ebrubayy Zlyh_1616 her bebek farklı iştahlı bir bebek sizin ki normal gözüküyor.doktorunuza danışın tabi ama bence içiyosa verin.şanslısınız
Ebrubayy birmuhendisinblogu_ sadece sabaha karşı uyandığında emziriyorum onun dışında gün içinde asla emmiyor.biberon kolayına geldi ,memeyle uğraşmıyor. Ama sımdı bıberonu da red ediyor.aksama kadar vermesem istemez öyle duruyor
Ebrubayy Sibelcinarlina bende öyle 3 mama denedim ama benim sağdığım sütü de içmiyor.genel olarak iştahsız sanırım.ilk içmeye başlıyor heyecanlı gibi 30 40 içiyor eliyle sonra itiyor.doktor normal dedi. 2 saatte 1 60 ml ver dedi ama o zaman da uyku duzeni şaşıyor.gunluk alması gerekenı almıyor
FiltreKahve Ebrubayy benim ikizlerim de o aylarda 2-3 saatte 90 cc zor içerdi şimdi 10,5 aylıklar 200-240 cc arası içiyorlar ama tabi ek gıda aldığımız için saat aralığımız yok. Sabah uyanınca gece yatmadan önce birde gece rüya öğünü olarak 24 saatte 3-4 kez ortalama 200 cc içiyorlar
Ebrubayy Emineg35 hemde nasıl zor.yenı dogan gibi şırıngayla veriyorum bitiremeyince ama yine kilo alımı yavaşladı canım sıkılıyor cok
Sibelcinarlina sbubaby 50 günlük bi bebegin yeme düzeni olmaz diye biliyorum çünkü doktorumuz bize öyle demişti siz koca bi biberon da verseniz bebek içer çünkü doyduğunu mide kontrolünü bilmez siz verdikce icer, içtikçe de rahatsız olur ağlar siz doymadi zanneder vermeye devam edersiniz demişti intrnetten arastirabilirsiniz orda da öyle yazıyor doktorunuza da danisabilirsiniz. Daha cok küçük midesi genişler 3 bucuk aylik oğlum 90 cc içiyor düşünün
Ebrubayy 121268 aynı durumdayız.bizim ki alerjik değil sanırım ya da ben mi anlamadım acaba? Döküntü olmadı ,popo kızarmadı,kusmadı.başka belirtisi var mı ? Bende ne yapsam asla yedıremıyorum.her yolu denıyorum.devamlı eliyle red ediyo.bagırıyo istemio
121268 Ebrubayy derdide döküntü sümüksü kaka uzayan kaka bunlar da elerjik belirti valla bak yarım saattir ağzında biberon tutuyorum yok yok yok agladim oturup napcam ben ya bu ay nerdeyse hiç kilo almış 200 gram çok üzülüyorum gelişim geriliği olcak diye kafam Allah bullak
FiltreKahve Ebrubayy kilo alımları normal zaten prematüre doğdukları için normal seviye de ilerliyoruz. Ek gıdayı çok severek yiyorlar diyemem çorba püre falan çok seviyorlar ama taneli hiç birşey yediremiyorum
Nilunas Ebrubayy 1ay24günlük kızım 3 saate yakın 90 cc veriyorum daha versem içecek 🤷🏻♀️ ne zaman istersede Emziriyorum ama geceleri vermiyorum mama. Açlığa gelemeyen bir kız apartman yankılanıyor sesiyle😅
YigitEfeninAnnesii Nilunas ayy benimde öyle ya 3 ay 11 günlük 120 içiyor 2 saatte bir versem 140 bile içiyor yani açlıktan bi ağlayış bi bağırış🙄
YigitEfeninAnnesii Sibelcinarlina benimki bazen 2 saatte 1 120 CC içiyor bazen doymuyor bile emziriyorum sütüm az 140 CC versem bile içiyor benimki de doyumsuz bu normal mi?
Sibelcinarlina YigitEfeninAnnesii Doktorumuz bize öyle söylemişti bebekler ilk 1 2 aylıkken doyduğunu bilmez dış dünyaya adapte olana kadar yeme düzenini siz belirliceksiniz diye zaten büyüdükce artık doyduklarini anlıyorlar siz verseniz de yemiyolar oğlum doyunca diliyle itiyo istemiyor
Ebrubayy YigitEfeninAnnesii kuzenımın cocugu da öyle. Doktor gunde 900 geçmesin demiş o yızden vermıyorlar fazlasını
Gizemhzl 8 aylık kızım 3 saatte 120 bile içmiyor.mamayı asla sevmedi. Uykusunda çok dalmış olursa içirebiliyofum onda da 120 cc🙂 her çocuk bir degil anneler yapmak bir şey yok. Bir gece uykusunda sallaya pışpışlaya 150 cc içirdim deli gbi kustu midesi almıyor demek ki
Ebrubayy Gizemhzl aynen bende öyle uykuda vermeye calısıyorum biraz içiyor sonra hemen uyanıyor elini yemeye başlıyor biberonu itiyor