pamukanneee Exollqw burnunu sürekli açık tutun serumla fln bnmde bebeğim yeni atlattı zeytinyağı fln vrdm
Ayse_oyku Exollqw emiyorsa ev yapımı turşu kefir fazla olmadan sarımsak kullanıp emzirme kampı yaparsan kısa sürede atlatırsınız inşallah
Reyyan-ayse57 pamukanneee taze nane mi kullandınız 1 aydır burun akintimiz var geçiremedik ıhlamur tavsiye etti doktorumuz da
Altayyas Edaayavuzz 3 aylık oglumun bururnu çok tıkanaık doktora goturdum girer girmez mevsimsel alerjik dedi şuan hava degişimden dolayı çogu oyle dedi . Grıp diye gittim
pamukanneee Reyyan-ayse57 taze kuru farketmio hiç hmn demlenip çok bkltmdn Bi çay kaşığı iyi gelio baya
Mervi-10 Exollqw geçen hafta kızımda öyleydi biz ıhlamurla geçirdik bol bol verin demişti doktorum bizde bol bol verdik
Asellina26 Canım zeytinyağıyla sarımsak ez bekler birazcık ayak tabanına sür 2 kat çorap giydir çok faydasını görmüştüm ben kızımda olmuştu. Odaya lavanta yağı damlatılmış 1 bardak su bırak . Mikropları öldürücü nefes açıcı tıkanıklıkları giderici etkisi var
Asellina26 Ayrıca benim doktorum ıhlamur verebilirsin demişti , ben suluğuna koyup vermiştim zararı olmuyor çocuğa
Balteknem Benim bebegimde cok tikaliydi burnuda doktorumuz hep temizle dedi birde asist mi ne bir balgam sokturucu verdi cay kasigi suanlik 2gun hiriltisi gitti burnu kaldi
Altayyas Çoçugum 3 aylık burun tıkanıklık öksürük şikayetimiz vardi girer girmez doktor alerjık dedi mevsimsel, şuan çok bebekte goruluyor dedi bir kaç buhar ilacı yazdı 2 gunde topladı kendini
Ayse_oyku Exollqw 😔 o zman verilebilcek bişey yok tabi inşallah hemen iyileşir kuzucuk allahın izniyle
Asellina26 Exollqw sadece ıhlamur olmasına dikkat et karışık ot olmasın içinde. Bişey olmaz benim kızımda 3 aylıktı verdiğimde belki daha da küçüktü