Yorumlarda yazan tüm doktorlara gittim. Doğumumu city de Türkan hoca yaptırmıştı bayılıyorum doktoruma ayağına taş değmesin ilk çocuk kontrolüne Murat sancaktar yapmıştı beni ağlatmıştı çocuğum gaz sancısı hiç bitmiyordu benim yüzümdenmiş hep emzirmişim yaklaşımını hiç beğenmedim lohusa anneye. Sonra Nursel basuta gittik iyiydi en sakin sıra beklemediğim uzun görüştüğüm doktor oydu ama sonra hastanede bi doktora gitmek istedim tahlil yatış gibi durumlarda o hastane bünyesinde bi doktor olsun dedim gaye hocaya gittim inanılmaz kalabalık hep araya ateşli hastalar giriyor bir saat gecikiyor randevu saati içerde de genelde koştur koştur konuşuyoruz ama ben hasta olduğunda gittim doğru teşhis ve tedavi verdi bi kere telefonla ulaştım yardımcı oldu pazar günüydü eczaneye gönderdi çok tatlı dilli Güleryüzlü hala ona gidiyoruz ama o sizin istediğiniz gibi o da kendiliğinden tahliller yapıp vitaminler vermedi. Aşıları o takip etti ama. Hala tam istediğim gibi bi doktor bulamadım gaye hoca çok kalabalık olmazsa aslında süper