Yusufandmom Molfix in puru soft unu kullaniyoruz çok memnunum pamuk gibi yanlız Molfix in yeni mavi paketleri çıkmış onlardan kullanıp memnun kalan varmı puru soft gibi pamuk gibimi yoksa yeşil paket Molfix gibi ince biseymi
Busragokceberra Yusufandmom Ben beğenmedim ayrıca kokulu dokusu ve kalınlığı yeşille aynı ama kokulu olması benim için eksi
Deletedmom_109 Yusufandmom pure&soft kadar iyi değil bence yeşil paketle aynı sadece ekstra kokusu var.
alinaannee Busragokceberra hiç koku yok ki mavi paket en az beş altı tane bitirdik 108 li olandan hiçbirinde koku yoktu.
Busragokceberra alinaannee Biz de var Trendyol sipariş verdim aslında yeşil verdim mavi geldi acaba mavinin çeşidi mi var
alinaannee Busragokceberra ay bilmiyorum in medikalden de trendyoldan da aldık hiç koku yoktu çok soft geliyor bize
Deletedmom0099 Busragokceberra mavi tek çeşit. ben 3 aydır kullanıyorum hiç koku yok. eğer şüpheli bir şeyse müşteri hizmetleriyle iletişime geçin yeni paket gönderiyorlar. ben bi paketin cırtında sorun yaşadım yenisini gönderdiler 👌🏻
yaseminoztrk Busragokceberra bizde yeşilini kullanıyoruz ve bizede sipariş verince mavi geldi. Marketlerde de artık pek bulunmuyor. Müşteri hizmetlerini aradım yeşil üretimi tamamen bitmiş ama mavi de birebir aynısı sadece paket değişti dedi. Şikayetlerin hepsi mavi paketlerin pişik yaptığı yönünde. Bende şaşırdım artık hangisini kullanayım 🤷♀️
Busragokceberra Deletedmom0099 Ama buram buram parfüm kokuyor özellikle baktım neyse ben Molfix firmaya mail atarım teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Birbebek34 Deletedmom0099 merhaba bisey sorabilir miyim bende molfix mavi paket aldım bende de sag bantlarda kopma oldu bide bi kac tanesinde emici kısım yarıya kadar yoktu iletisime gectim dün mng kargoya verdim yenisini gondrricez dediler ama ben pakeyi acmistim açıp kullandığımı da söyledim tamam dediler siz kullanmadiklarinizi göndermiş miydiniz yoksa onlar direk gonderdi mi size?
Kuzeyinannesiiiii Biz kullanıyoruz cok memnun kaldım ben gercekten ne denediysem asla molfix kadar memnun kalmadım zatenn. Mavi pakette cok iyi
Deletedmom0099 Busragokceberra çok şaşırdım çünkü bende parfümlü kremli bez kullanmıyorum ilk aldığımda da koklamıstım hatta 🙈
Busragokceberra Deletedmom0099 Allah Allah mavi yüzü Molfix yazıyor acaba parfümlü de yeni mi çıktı zaten sinir oldum yeşil yerine gelince bitmişti bez mecburen kullandim
Deletedmom0099 Busragokceberra tek tip var diye biliyorum 😬 bende başta bi ısınamadım ama sonra sıkıntı yaşamayınca bi sevdim 😂
MSYAC Yusufandmom firmalar belirli yıllar sonra paketlerini değiştirmek zorundalar ben bir fark görmedim aynı bez sadece ambalaj değişikliğine gidilmiş ben memnunum 😇
mechule Yusufandmomnormalde yeşil paket kullanıyorum ama külot bezini aldım ben mavinin çok da sevdim yumuşaktı ve kokusuzdu