Cnmcm123 Merhaba hanımlar oğlum 4. Ayını bitiriyor gazdanmıdır bilmem gece uyumak için yattığında sürekli ayaklarını kaldırıp indiriyor bu durumu yaşayan ve sebebini bilen anneler varsa yardımcı olur musunuz?
Deletedmom4440 Cnmcm123 oyun oynuyor annesi gazla alakası yok gelişiyor degisik degisik hareketler yapacaktır ki kasları gelişsin
Dikek36 Cnmcm123 benım bebeğim aynı şekilde uyanıkken salon ortasında yaptığının aynısını uykuda yapıyor doktor nomal dedi
Sennur2218 Cnmcm123 benim bebeğim de o aylarda öyleydi sürekli uyku da ayaklarını kaldırıp vuruyordu pat pat sesinden biz uyuyamıyorduk ve bende çok araştırdım, sordum. Öyle merak ediyordum ki. Herkesten “Bizde öyleydik” yanıtını alınca peşini bıraktım, gerçekten de geçti gitti. 😂 Sizde merak etmeyin geçecek. 💐
Cnmcm123 Deletedmom4440 uyku arasında yapıyor ama sürekli beşiği kıracak neredeyse o kadar güçlü bende dedim gazı var herhalde
Aybarskus Benim bebeğim de yeni 5.ayına girdi yaklaşık bi aydır dediğiniz gibi davranıyo gündüz çok değil çünkü bacaklarını atmaya başlayınca uyandırıyor kendini ama geceleri daha yoğun oluyo karnı acıktığında yapıyo benimki gece acıktığını artık bu hareketinden anlıyorum beslediğimde sakinleşip tekrar hareketsiz uyuyo
Canballim Bebeğim 8 aylık benm bebişim de o aylarda öyle yapıyordu bizimki gazi olunca öyle yapıyordu canım korkma bı sure sonra geçecek inşallah ❤️❤️
Cnmcm123 Sennur2218 hadi inşallah ya 😂 6 aylık olunca gaz geçer dediler sabırla bekliyorm dedim herhalde gazlı ondan yapıyor sürekli de uyanıyor işte
Biittercikolata Çok normal 😌 Ben de ilk gördümm napiyosun kızım senn diye nasıl korktum 😂😂😂 pat pat vuruyordu sürekli 8 aylik olacağız insaAllah geçti arada yine yapıyor şimdi de emerken kaldirip vuruyo 😂😂
Sennur2218 Cnmcm123 evet sürekli bir şeylerin geçmesini beklemekle zaman geçiriyoruz. 😂 Merak etmeyin inşaAllah hemen geçer. 🤷🏻♀️🥰
Zeynepp24 Cnmcm123 işte gazları oluyor, meme istiyorlar, uykuya direniyorlar.. klasik bi hareket, 4. Ay atağından önce daha çoook yapardı, çünkü uyurdu. Artık uyumadığı için yapmıyor sanırsam 🤪😂😂