Marla91 Benım de oğlum 2 aylık. Malesef gaz damlalarının işe yaradığını düşünmüyorum zamanı gelince geçecek. 4 ay gibi.
Nalan96 Marla91 bize de hemşire öyle demişti gaz damlası kullansanız da kullanmasanız da o gaz olacak demişti ama ben yine de denemeyi tercih ettim bakalım alıp deneyeceğim duruma göre
Elvannnn36 Nalan96 nurse harvey kullanıyorum ben şuan. Faydasını gördüm sakinlestiriyor bebeğimi uyumasına yardımcı oluyor. Birde arifoglunun anne çayı var bugün kullanmaya başladım hem bebeğimin rahatlatiyormus hem de süt arttiriyirmus. Onu da deneyebilirsin
Nalan96 Elvannnn36 nurse Harvey de duydum onu da denemeyi düşünüyorum ama baştan zinco deneyeceğim sanırım içerik olarak nasıl nurse Harvey bebek için zararlı bişey içeriyor mu acaba
Mervece0308 Nalan96 evet kesildi akşam 8 de başlayıp gece 1 e kadar ağlıyordu malesef hatta bi ara dozu az kullanmışız yine ağlıyordu. Sabah akşam 3 bioga 5 damla simpleks veriyorum ben 2 aylık bebeğim.
Elvannnn36 Nalan96 yok canim bitkisel olduğu için bi zararı yok. Doktor da önerdi zaten. Ama arifoglunun çayını ictigimden beri hiç gaz damlasi vermedim oğluma gerek kalmadi yani
Mlttpl Nalan96 bakın bi bütçe olarak da fiyati iyi ben bir zararini görmedim yenidoğan yoğun bakımda tanıdık vardi ona sordum hatta o doktora sormuş en iyisi demiş
cms_13 Ikiprensintekprensesi2809 bende biogia kullanıyorum ne zaman etkisini gördünüz ben henüz görmedim açıkçası
aylaamayorgun Nalan96 bio gaia probiyptik+sab simplex damla. On gün düzenli kullanımdan sonra gaz maz kalmıto. Almanlar yapmış bu işi. Hızlı çözüm ise nurse harveys colex şak diye atar gazını
Eminasli Nalan96 bütün damlalari kullandim hic birisinin faydasini göremedim bi arkadasimin tavsiyesiyle aktardan muskat aldim hemen aglamasi durdu sende dene bence
minikmelegimmmm Eminasli Kac aylık bebeğiniz ben de her segi denedim evde 10 tane damla var ama çocuk hala ikiniyor uyuyamiyor… Gerçekten fayda sağladı mi çok ihtiyacim var iki ayliklgiz iki aydır çekiyoruz