Meli Kaya2517 az önce mama vermeyi denedim onuda içmedi kafayı yicem biberonu tutmuyor biberon lansinon sinirim alt üst oldu piskolojm bozuldu
Kaya2517 Babe doktor bize de onu tavsiye etti havalar ısındı dışarıya çıkarabilirsiniz baya sakin oluyor dışarıda
1850 Kaya2517 4 gun sonra 4 aylık olcaz durumlar aynı gece boyu sureklı uyanıyor gunduz hıc uyumuyor emmek istiyor ama meme agzında bagıra bagıra aglıyor uyumak ıstıyp ama sebepsızce uyumamakta direniyor ağlıyor sanıırm herkes aynı durumları yasıyor
Meli Nurcanarya aynen öyle of offff nasl düzelcek Kaya2517 bnmki boşken alıyor ağzına mama akınca ittiriyor
Nurcanarya Ne bitmez 4 ay öldüm kızımın iştahsızlığından aç olsa bile emmiyor ağzını kilitliyo çok sinirli offff.
Kumsi Kaya2517 4 ay 4 gun perisaniz yemek yemiyor sadece anne suti alıyordu bu yizden biberonu tanımıyor dmmek istemedigi icin kasikla vermeye calisiyorum onu da beceremiyor kilo alimimiz ciddi anlamda azaldi psikolojik olarak cokusteyim
Nurcanarya Ne zmn düzelirler acaba kafayı yicem ztn tek yaşıyorum kızımda böyle yapınca psikolojim bozuluyor.