Kaya2517 Bebeğim dördüncü Aydan sonra sebepsizce ağlamaya başlıyor bazen emmek istemiyor uykusu var uyumuyor sizde de durum aynı mı?🤦♀️
balannesiii Kaya2517 yaa gercektenmi biz 3 bucuk aylığız ama burda okuduklarım kadarıyla cok korkuyorum artık 4 aydan🥺
Thege Kaya2517 bizdede aynı durumlar sinirden gülme krizleri geliyo kafayı yedirtti 🤪uykusu var ortalıgı yıkıyo uyumuyo sebepsiz ağlamalar emmemeler allah sabır versin hepimize
ozgecicekoglu Siz asıl 6. Ay atağını görün 🤪🤪🤪 şaka bir yana bizde 4. Ayda yaşadık bunları etrafı keşfettileri için artık daha huysuz ve yaramaz oluyorlar bizim 1 hafta sonra düzelmişti :)
ozgecicekoglu Thege valla her bebek aynı değil ama bizimki 6. Ay atağından sonra gece her saat başı uyanmaya başladı daha zorluydu bizim 6. Ay atağımız 🥴😬
NhL Kaya2517 ayy 4. Ay atagı die bişi var aman Allahm 2 aydan fazla işlence gibi gecti 🤦♀️ Umarım cabuk atlatırsınız 🙏
hlyeylul Kaya2517 4. Ay atağı en uzun süren yaklaşık 5 hafta ataktır çocuklar bu dönemlerde geceleri sık uyanabilir iştahsız olabilir ya da çok iştahlı olabilir ve huysuzluk yapabilir. Benim kızımda 4. Ay atağında yarım saatte bir uyanırdı geçiyor canım anneler merak etmeyin 🌸
Neessee Kaya2517 4 ay 7 günlüğüz uykusuzluktan kurtulamadık bi türlü uykuya dalmasıda çok zor oluyo. Ben 10 da yıkayıp yatırıyorum aspiratör sesiyle uyuyo 😂😂 yarım saat uyuyo maksimum 1 saat 🥺
Babe Kaya2517 4 ay 6 gunluguz 1 haftdir sebepsiz aglamalar meme reddi 🤷♀️🤷♀️ catlicam hele gece uykusuna gecis aglaya sizlaya tek mutlu oldugu yer hebek arabasinda disardayken🤣 Allahim insallah cabucak gecsin su 4 ay
Deletedmom381 Kaya2517 uyusun diye dışarıya çıkarttık şimdi arabasında uyudu hemen. Bizde Madoda kahve içiyoruz napalim 🤦♀️
mama Deletedmom381 merhaba, 2,5-3 aylıkken dışarıda rahatça uyuyor muydu bebeğiniz? Dışarıya çıkmayı aşırı özledim fakat bebeğim dışarıda yarım saat uyuyup uyanıyor ve eve girene kadar ağlıyor. Bu durumun ne zaman düzeleceğini merak ediyorum😊
Burcu35 Kaya2517 3 ay 22 günlük bu yaşadığımız atak mı bilmiyorm ama çıldırcam. Uyumuyor uyursa anca kucakta aç ama emmek istemiyor ağlıyor sebepsiz oturmak istiyor oturunca susuyor ama küçük oturtamıyorum geceleri uyuyan bebek uyanıyor emziği düşse çığlıkkkkk ☹️☹️☹️
Burcu35 Kucukadam19 Ya gerçekten mi yalnız olmadığımı bilmek güzel ☹️ Geceleri kesintisiz uyuyan bebek şimdi başında emzik nöbeti yaptırıyor. Evde kucakta gezdirsek bile ağlıyor hele memeyle bi kavgası var ☹️ Önce emzik veriyorm sonra mememi başka türlü asla almıyor ☹️
Suk Şuan anlatılanların hemen hepsi bizde de var. Birde çarpı 2 yaşıyoruz ikizlerimle. Çıldırmaya az kaldı