Beyziikoo Bahar2622 Sizi en son happymomda görmüştüm doğumunuz olmuş gözünüz aydın 🥰 Külotlu çorap, üzerine pijama takımı ve örgü yelek evin içinde böyleyiz dışarı çıkarken havaya göre şapka ve örgü hırka 🤗
Bahar2622 Beyziikoo teşekkür ederim 🥰 bizim yelek biraz kalın geldi evin ısısına göre, sizin ev kac derece
Irmakprensesinannesi Bahar2622 benim kızım 2 aylık kisakollu zibin uzun kollu badi altına uzun alt çorap duş aldirdiysam üstüne yelek şapka giydiriyor dışarı çıkarken ince yelek tarzı montu var onu giydiriyorum
Bahar2622 Irmakprensesinannesi bende zibini degistirdim uzun giydirdim ama oncesinde de sıcaktı ensesi. Duşu ne sıklıkla aldiriyorsunuz acaba
Umay123 Bahar2622 ilk zamanlar kendi giydiğinden biraz kalınını giydirdim özellikle ayaklar konusunda(gazdan dolayı) 3 ay sonra benimle aynı. Eğer dışardaysam esiyorsa biraz daha dikkat ettim tabi
Bahar2622 Umay123 evet ayaklarını sıcak tutmaya özen gösteriyorum. Hastane dışında gezmeye henüz çıkamadık 😇
Irmakprensesinannesi Bahar2622 valla bana doktorum burnu ve ayakları soğuksa bilinci bebek üşüyor demişti bende genelde ayaklarına ve burnuna bakıyorum hem üşüyormu diye
Cherryblossom Bahar2622 Bizim doktorumuz ilk Biray sıcak tutmak lazım demişti bence yelek ideal zaten siz anlarsınız üşütüp üşümediğini ensesini kontrol edin ve göğsünü burun ve eller soğuk olabilir sizi yanıltmasın🌸
Bahar2622 Cherryblossom göğsü ve ensesi sıcak elleri soğuk oluyor hic eldiven taktirmiyo bende cok takmak istemedim
1ana1bebe Bahar2622 yeleği uykudan kalkınca giydirirsiniz onun dışında gün içinde kontrol edin bez değiştirirken ayakları bacakları nasıl baktınız ayaklari serin patik giydirin gibi
Bahar2622 1ana1bebe bacakları ve ayaklarıda sicak😊 uyandigimiz anlar hep emmek icin, gündüz emerken sıcak diye ekstra giydirmiyorum gece battaniyesiyle örtüyorum
Blks_bb Bahar2622 canım karnı çok önemli doktorum öyle dedi çokta abartmamak lazım ne kadar çok korunursa soğuktan o kadar hasta oluyorlar iç gudulerine güven
Blks_bb ArasinAnnesiiiiiii Banyodan çıkarınca bir tık normale göre daha fazla giydir canım bir de karnına dikkat et bebekler kafasından ne karnınin üşümesinden dolayı hasta oluyorlarmis
seleno Bahar2622 bize doktorumuz siz üşümüyorsanız o da üşümez sadece giyindiğinizden belki bir tık fazla giydirebilirsiniz dedi
BBBuse Bahar2622 benim bebeğim 4 aylık evimiz 22 derece uzun kollu zibin üstüne uzun kol sweat giydiriyorum ilk uyandığında da yelek giydiriyorum bir de
aylizinannesiii Bahar2622 Bizim evimiz hala 30 32 derecelerde kavruluyoruz serinlesede uzun kolluları giydirsem 🥲
haziranin25i Bahar2622 ev ortamı 20 24 derece olması yeterli. Üşüyüp üşümediğini ensesinden ve göğsünden anlarsın. Ben ilk ay kontrolünde şubat ayında bebeğimi isilik ettim. Doktorum kızdı bu kadar giydirme senden 1 tik kalın olması yeterli diye. Geceleri uzun kollu zibin ve askılı uyku tulumu giydiriyorum gündüzleri kısa kollu zibin üzerine yelek yada ince askılı body üzerine uzun kollu body 🌺
Bahar2622 haziranin25i evet ilk hafta isilik gibi olmuştu cok sarıyormuşum. Uyku tulumunu kaçıncı ayda giydirmeye başladınız
Redpepper Benim bebeğimde 32 günlük ben zıbın, ince bir üst giydiriyorum, altına ama iki kat ince şey giydiriyorum, bacakları üşüyebilir gazı olmasın diye. Yelek sadece gece emmeye kalkınca giydiriyorum çünkü soğuk oluyor geceleri.
Aceranne Bahar2622 benim 32 günlük bebeğim uzun kollu zıbın uzun kollu tulum giydiriyorum ev 22-25 arası battaniyesi var ince pamuklu kollarından altını onla sarıyorum emzirirken de ayaklarına peluş battaniye örtüyorum kollarını felan açıyorum belki kimine göre kalın ama burası Sivas 😂arada kontrol ediyorum göğsü felan sıcak
Bahar2622 Aceranne bana normal geldi😊 bende surekli çocuğun ensesini sırtını elliyorum duzen oturana kadar böyle olcak sanırım
Nilunas Bahar2622 biz antalya da yaşıyoruz akşamdan sabaha kadar zıbın alt üst takımla duruyor öğlen sadece zıbınla. Uyursa üstüne müslin örtüyorum 🤗
Mommqueen Bahar2622 bence kalın giydryorsunuz bizim evimiz 22-23 derece arası ben tek uzun kollu zıbın atlet ve altına penye pijama giydryorum sadece
Elifatm1 Bahar2622 instagram drosmangonulal hesabına girip incelemenizi tavsiye ederim. Kac derecede nasil giydirilmesini gerektiğini paylaştı kendisi