Ebelfezalininannesi cokcocuklu kullanıyodum ama etki etmiyomus cok fazla vitamin ignesi verdi doktor cabuk haraketlenmesi icin
Askimizinmeyveleri cokcocuklu ben dvit kan kan ilacı vermiyorum ama ondan dolayı değil vereb arkadaşlarımda var bizimkisi sadece tembellikten ve kilodan 13 kilo toto ağır geliyor 😁
Yavuzuannesi2012 asocialmom 1 aya yürür 😀😀 ya hanımefendi 1 buçuk aylık bebek doğru düzgün başını bile kontrol edemiyo sağa sola nasıl döncek 😄 Anladık hevesleniyorsunuz ama daha war dönmesi içim
Seren0604 Benim kızımda dönmüyor aklıma şu geliyor ben doğduğundan beri sırtüstü yatırdım acaba yan yatmaya alışkın bebekler daha hızlı dönmeyi öğreniyor olabilir mi bend e çok kafaya takıyorum bu işi
leylaa Aybukealtintas 2 buçuk aylık dönen bebek ilk kez duyuyorum. Benım kızım 5.ayının başında döndü. Doktorumuz ona bile erken demişti. Maşallah:)
Gzmgzm leylaa 2.5 aylik neki yukarda 1.5 aylikken donmeye basladi demis birisi😲valla benimki 3.5 aylik donmenin d si yok ama hic takmiyrum elbet doner rahatim sizlerde rahat olun Nzlcn
Mucizemtaham Nzlcn az kaldı 6aylık olucak bebeğim sadece sol sol dönüyo 😃sağı pek sevmedi sanırım 🤪yani her bebek bir olmaz ama normal bu durum
Kuckadam 4 aylikken yuz ustu dondu 4 bucukta yuz ustunden sirt ustune dondu simdi 5 aylik fir fir masallah
cokcocuklu Askimizinmeyveleri 9 aylıkti dimi bizimde tembellikten gibi duruyor ama doktora götürdük bakalm sonuçlara göre fizik tedaviye baslicaz dönsün istiyorum artık 🙂
AyseAlyamm Nzlcn kızım 5.5 aylık 4.aydindan beri sağ sol dönüyor. 15-20 gündür de yüz üstüne dönüyor su an arada bir yüz üstünden sırt üstüne dönmeye başladı .
asocialmom Yavuzuannesi2012 başını doğduğundan beri tutuyo😂 yalan borcum mu var size sırt üstü yatarken ayaklarını kaldırıp sağa sola dönüyor ☺️
Yavuzuannesi2012 asocialmom 1 aya yürür dedim bende ne dedim 😀 Haklısınız gelişim derslerini biz boşuna aldık bebek doğar doğmaz kafasını tutamaz hanımefendi ☺️ Siz sağa sola yeltenmeyi dönme sanıyorsunuz biz sağ kolun üstüne yatma sol kolunun üstüne yatmaya dönme diyoruz fark bu ☺️
Ebelfezalininannesi cokcocuklu saglik ocaginin verdigini kullaniyordum simdi ise doktor vitamin ignesi verdi 10 tane onlari yaptiricaz
SelmaYakup 5 ay 10 günlükken donuyordu ama kolu altta kaliyordu 5 ay 25 günlük oldu artik kolunuda kurtarabiliyor