Nzlcn Kızlar 5 buçuk aylık kızım var ve sadece sağ sol dönüyor sizin bebişleriniz kaç aylıkken dönmeye başladı ?
Haticeyuce Nzlcn 3 aylikken kendini saga sola atmaya basladi 4 aylıkken yuzustubden sirt ustune dönmeye basladi 5 aylıkken emekleme köprü pozsiyonuna gecti 5 bucukda sirt ustu yuzusu her sekilde dönmeye başladı 6 da adim adim emeklemeye başladı ve ayakta durmaya basladi bir yere dayayinca kendi dik durabiliyor su an 6 ay 17 günlük bugun yurutec denedik sevdi gibi tabi daha tam adim atmasını bilmiyor onuda bir kac gune ogrenir inşallah
Ebelfezalininannesi Nzlcn benim oglum cok tembel😁 5 aylıkken saga sola yavaş yavas dönüyodu 9 aylıkken de yüz üste dönmeye basladı bir anda suan 10 aylık geri geri emekleme cabasında ama desteksiz oturamıyor hala
balannesiii PelinKaraca yaa bizimkide 3 ay 19 günlük ama 2 haftadır oda sadece sağına dönüyor sağ taraflamı başlıyor acaba bu dönmeler🙈
cokcocuklu Ebelfezalininannesi 9 aylikken mi tam anlamıyla dönmeye başladı?? 8 aylik kizim dönmüyor diye doktora gittik bissuru test yapti 🙄
safis12 Ebelfezalininannesi canim çok olmuş ama benim.bebegimde 5 aylık hâlâ dönmüyo normal mi o zaman sizin bebekte geç dönmüş bende endişeleniyorum
Askimizinmeyveleri Hay maşallh bebişlerinize benim kızım 9 aylık daha koco totosunu kaldırıp dönmüyor emeklemeyi hiç demiyorum bile 😁
cokcocuklu Askimizinmeyveleri hic mi dönmüyor sizinde doktora gittiniz mi ay ben cok pipirikliyim heralde 🤣
Ebelfezalininannesi cokcocuklu tam olarak bütün vücudunu 9 aylıkken cevirdi d vitamini eksikmis oglumun ondanmis bu gecikmeleri
Aybukealtintas Nzlcn 2.5 aylıkken basladı sag sol yüz üstü dönmeye, suanda 5 ay 27 günlüğüz tutamıyorum valla hiçbirsekilde, ben sırt üstü yatırıyorum o uyumaya bile yüzüstü geçiyor, 🤦♀️
leylaa Aybukealtintas 2 buçuk aylık dönen bebek ilk kez duyuyorum. Benım kızım 5.ayının başında döndü. Doktorumuz ona bile erken demişti. Maşallah:)
Nzlcn Kızlar ben d vitamini kullanıyorum ama yine dönmüyor yani ben anlamadım sağ sol yapıyor bir çaba da sarfetmiyor yüzüstü çevirsem bakıyor öyle sırtüstü yatırsam hemen mızmızlanıyor. Dönmüyor bir türlü sizinkilerin çoğu erken dönmüş ben çok taktım kafaya ya ? Ayakta dik bir şekilde duruyor dayadığım zaman bir yere.. ama sürünme veya emekleme yok tabi..
BGY Nzlcn benim ki 4 ay 3 gunluk 3 gündür koyduğum yerde bulamıyorum gece düz yatırdım uyuttum uyandığında ayak ucunda baş kısmı vardi yani tam tersi bugünde yüz üstü buldum burnu kapanmıştı cok korktum bu dönme işi tehlikeli ya kendini kurtarabilecek kadar büyük değil daha eskiden kusar diye korkuyorum gece şimdide o bitti burnu kapanır yada yüzüne yorgan çeker altında kalır diye korkuyorum
Lovely90 Nzlcn benimki de 5.5 aylık aynı dediğin gibi :) sağa sola dönebiliyor bacaklarını kaldırıp 😂 bi kaç kere yüzüstüde döndü ama öyle kalıyor yerleri yalıyor yorulup homurdanıyo 😅 bakalım ne zaman yuvarlanabilecek 🙄