Nurdanesila Bebeğim 7 günlük ve bugün birden renginin sarardigini gördüm ve sarılık değeri 15.7 çıktı ama sınırın 18 olduğunu evde kontrollü şekilde çıkardılar şimdi ise uyandrmakta zorlanıyorum ne yapmam gerekiyor
Nrdnozn Nurdanesila merhaba bızde eşıkten döndük sarılıktan..ıkı saatte bır uyandırıp emzırın sık sık beslersenız gecer.. bırde evde satı ısık varsa ışığın altına koyun bebegınızi ben yaptım gectı ..
06012021Alim Nurdanesila canım uyanmiyorsa ayaklarının altına oyna ıslak mendil sür ayaginin altına bn yarım saatte bir emziriyorum. Sende öyle yap gece saat başı yap sende uykusuz kalma bol bol emzirmeye çalış Rabbim yardımcın olsun. Cnm bide sarı lamba veya sarı çember varsa üstüne ört cemberi
Busramece Nurdanesila benim bebeğim 25 günlük bende sizinle aynı değeri hatta 16.7yi gördüm ve bize sınır 17 dediler. Benim kızımda sürekli uyuyodu emzirmek için uyandırmaya çalışıyodum uyandıramıyodum ve sarılığı git gide artıyodu hergün topuktan kan aldırıyoduk çocuk mahvolmuştu doktor son çare emmediği yerde mama ver verebildiğin kadar ver idrar ve kakayla atıcak bu sarılığı dedi hiç kimseyi dinleme mama ver en azından düşene kadar sonra yine kendi sütünü verirsin ben hem emziriyorum hem sütümü sağıp veriyodum hemde mama ve 2 saati hiç beklemiyodum 45 dakika 1 saatte sürekli besliyodum. Allah ım yardımcın olsun ne biliyorsam yazdım Rabbim kimseye yaşatmasın.
Busraaa333 Nurdanesila canım merhabalar benim ki 14 günlük aynı durumu yaşamışız seninle eğer kan uyuşmazlığın vs yoksa korkma insallah geçecektir tam bir haftalık gibiykenn15.1 çıkmıstı yarım saat bile ugrastıgım oldu uyandırmak için ağlıyordum artık sinirden. 10. Gün hemen gerilemeye başladı sonra başka doktora götürdüm hiç kan almayalım canı yanmasın ayan yapsak bile 7-8 falan çıkar baya gerilemiş ilk 1 hafta 10 Gün olur uyuşmazlık vs yoksa geriler dedi. Bu arada bol bol emzir uyandır emzir yedir
Nurdanesila Nrdnozn normalde 2 saatte bir uyandırıp emziriyordm ama şu an sarılık değeri yüksek diye daha sık uyandırmaya çalışıyorum ama yok uyanmyor
Nurdanesila Busramece mama aldık şimdi vermek için doktor tavsiye etmedi ama kendimiz aldık onu da içmiyor öğürüyor hemen
Nurdanesila Busraaa333 uyuşmazlık yok çok şükür ama uyandramyorum en son 11 de uyandrdm onda da güzel emdi Bi 40 dakika kadr şimdi de uyanmyor
Ozlemmpamir Nurdanesila bizde yoğun bakımda yatmıştık sarılıktan dolayı 5 günlükken allah şifa versin bol bol emzir uyandırmakta zorluk çekiyosan topuklarına vur miskete vurur gibi hemşireler öyle yapıp uyandırıyor
Busramece Nurdanesila ben hipp 1 almıştım onu vermiştim sen yine ara ara dene kaşıkla ver analık her yolu denettiriyor valla canları sağolsunda
Neslihandemirer Nurdanesila benimki de 18 günlük doktor mama günde 2 kere ver dedi günde 4 5 kere 1 2 kaşık kadar kaynamış soğumuş su ver dedi şekerli su bile ver hatta serum niyetine geçer
Prensescik Nurdanesila bizdede sarılık vardı ama hafif demişti doktor tahlil yapma gereği duymamıştı bana bacaklarına bak portakal rengi olursa getir demişti sürekli sık sık emzirdim 15 günden sonra gecmisti sarılık idrarla atilirmis vucuttn gerekirse saat başı emzir sık sık öyle öyle düzelir insallh
ElaZeyAras Nurdanesila canım iki sayı sakin bekleme sık sık emzir kaldır onu .hatta mama takviyesi yap .emzirdim ten sonra. Sık sık kaka ve çiş yaparsa cabuk geçer .
Nurdanesila Busraaa333 maalesef henüz geçmedi troid değerimiz yüksek çıkmış biraz buna bağlı olarak da uzamış sarılık yaşıyoruz
Nurdanesila Busraaa333 çok şükür sarılık değerimiz 7ye düşmüş tehlikeli bir değer değil dedi doktorumuz daha önce ilgilenip sormuştunuz bu sferde haber vereyim dedim. Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim insan böyle dönemlerde buna bile cok mutlu oluyor :)
Oglumunannesiyim Nurdanesila Bizde uzamış sarılık geçiriyoruz şuan geçmek bilmedi 😟 3 günlükken başladı şuan 15 günlük oldu testler temiz çıktı şükür ama anlayamadık insllh geçer hemen bebişler iyi olsun hemen şifa versin Rabbim 🤲🤲🌸
Kahvecekirdegi Topuğuna baş parmağınız ile bastırın, biraz fazla bastırdığınızda ağlayacaktır o ara memenizi verin. Ben genelde öyle yapıyordum başka türlü uyanmıyordu çünkü
Nurdanesila Oglumunannesiyim bizde 15 günlügüz 25 günlük olunca tekrar kontrole gtcez insallah o zamana kadar geçer bizimde :(