Tugbad95 scab forteyi de kullandık. 5 doktorun ayrı ayrı tüm karışımlarını yaptık. Kendimiz bulduğumuz herşeyi sürdük. Uyuzla öleceğiz kurtuluş yok diye düşünüyorduk artık. Scab Forte ciddi oranda azalttı. Ama bitirmedi. Ölürcesine temizlikçi yapmaya gerek yok. Koltuğa örtü Serin örtüyü değiştirin günlük yeter. Ben hergun koltuk silerdim. Yatak çarşaf değiştirin hergun. Giysileri yüksek derecede ve çamaşır suyu ile yıkayın. Bingo oksijen falan var.klorsuz renklilerde kullanılabiliyor. Onu da ekleyin makineye. Ve scabiti kullanın. Sitesinde wp numaraları falan var. Yazın nasıl kullanmanız gerektiğini anlatıyorlar. Bu scabiti ben ilk aldığım gün eşim baktı kesin buda işe yaramayacak kullanmayalım. Rahmi Koç’un özel kalp cerrahiyla tanıştım. Bizi görmek istiyor. Bizi bi muayene etsin. Onun vereceği ilaçlar işe yaramazsa öyle bunu kullanırız demişti. TM demiştim. O doktor bize baktı. Reçeteye scabiti yazdı. Şuan en etkilisi bu dedi. Zaten benim almış olduğum ilacti. Kullandık ve bitti gerçekten. Hemde hiç ümidim Yokken ölürcesine temizlik yapmayı birakmisken.tavsiyem şimdi size yazarlar. 3 gün hergun sürülüyor. Sonra günaşırı 1 hafta daha sürmeniz gerekiyor diye. Siz o 1 haftayı 2 hafta yapın. Sürmeye devam edin ki küçük bi noktada bile kalmasın. Yoksa ordan yine artmaya devam ediyor. Biz scabitle kurtulduk. Biz bile ne kadar kötüyken ve ailecek kalabalık olarak yakalanmisken kurtulduysak siz zaten bitirirsiniz bu illeti.