Tosbiklerinannesi Saripapatyammm yargılamadan önce bir sorsan keşke 1.5 yaşında diyecektim dalgınlık 1.5 ay demisim 😂
2halime Saripapatyammm yanlış yazdigi cok belli niye boyle tepki vermissiinz anlamadim 😅 kim 1.5 aylikken bisey verebilir Allah askina
Tosbiklerinannesi 2halime işte linçleme müdürleri iş başında canım bu anı bekliyorlar kımı linçlemek diye giriyorlar şu foruma 🤣🤣
Tosbiklerinannesi Saripapatyammm yok yani olabilir onu diyeceğine keşke zararlı olabilir deseydın açıklama yapardım malum linçlemeyı seviyorsunuz 😂😂
Sin21 Tosbiklerinannesi aynen ama zararlı yani genel olarak vermeyin verdiniz diye de hemen çocuğa bişey olmadı süreklilik olmamalı işte onu demek istiyor arkadaşlar 😂
Saripapatyammm Tosbiklerinannesi Konu bebisler ve saglikli beslenme olunca hassasim 😀 formdada cok oluyor boyle 1 aylik 2 aylikken tattirilan zararli seyler Kusura bakmayın 🌸🌸
Tosbiklerinannesi aslanlarin_mom yiiaaa sever sever hatta kuru fasulye yanında soğan da veriyorum çok seviyor 😂😂😂
Tosbiklerinannesi Saripapatyammm önmli değil tabi ki düşünülmeli bebekler bende gözümden sakınırım şuan da bile tereddütle veriyorum 1.5 aylıkken hiç vermedim vermem de 😄🥰
aslanlarin_mom Saripapatyammm kaynanam vermişti gerçi benden gizli sonra aldım elinden 3 4 aylık değildi bile
Tosbiklerinannesi Yamanikomm malum canım kendileri linçleme müdürleri bu anı bekliyorlar fırsat verdim ellerine vallahi dalgınlıktan yanlış yazmışım
ablkdr Zddddz oglum 3 yasini gecti hıc vermedim normal ev yogurdu zaten cok seviyor o yüzden hiç gerek duymadim
Saripapatyammm aslanlarin_mom Al buyur iste var yani 😀 Banada bi tanidigim gelirken bir poset dolusu danoneyle gelmisti. Ne alinir bilemedim vs diyerek 😀 Ben yerim sagol demistim 😀