Zddddz Eşim almış ilk defa içine bebe bisküvisi koydum siz veriyor musunuz 1 yaşında kızım. Ve 4 gündür hiçbişey yemiyor 😒😓
kullanici_adi_yok Sin21 👌on numara oluyor ben de oyle yapıyorum hatta bazen yoğurda pekmez recel filan karıştırıyorum
coraplarheptek Zddddz devamlı olmadığı sürece bence bir sıkıntı olmaz bende yerdim küçükken bir sorun olmadı sadece herşeyin fazlası zarardır
Sumeyyebaglan Bence çok gereksiz. Sizde evde yoğurt ile hazırlayabilirsiniz ve çok basit bi şekilde. Kendim yerken bile bi acaba mı diyorum yani🤷🏻♀️
Tosbiklerinannesi Saripapatyammm yargılamadan önce bir sorsan keşke 1.5 yaşında diyecektim dalgınlık 1.5 ay demisim 😂
2halime Saripapatyammm yanlış yazdigi cok belli niye boyle tepki vermissiinz anlamadim 😅 kim 1.5 aylikken bisey verebilir Allah askina
Tosbiklerinannesi Yamanikomm malum canım kendileri linçleme müdürleri bu anı bekliyorlar fırsat verdim ellerine vallahi dalgınlıktan yanlış yazmışım
[silindi] Yamanikomm verme kuzu, gram faydası yok yani vucüda. Aç olması zararlı şeyler yemesinden iyidir.eninde sonunda yiyecektir yani.