tgbmhr TheBaby ben alerjik çocuk annesiyim, bayanın yorumuna istinaden yazdım bu tarz bir sikayeti yokmusta zaten. Sizin durumunuz istisnai olmuş olabilir🤗 ama alerjide basite indirgenecek bi durum değil malesef daha yeni anaflaksi atlattık malesed
Sinembeyhan Valla bende ayni korkular icerisindeyim.mukuslu kaka,asiri gaz ve reflusu var. İki haftadir sut urunleri tuketmiyorum ama degisen bir sey yok. Reflu bizi cok zorluyor cok uzuluyorum bebegim iki aylik ne yapicagimi sasiriyorum bazen
TheBaby Sinembeyhan Dikkat ettiğiniz halde tablo düzelmiyorsa yüksek ihtimal sizinde yanlış teşhis. Reflü için yukarda yazdıklarımı oluyabilirsiniz. Anne sütü veriyorsanız sizde sütünüzü biberon ile içine yukarda bahsettiğim thickiner ile verebilirsiniz
Eftosunannesi Elifatm1 geçmeyen kabızlık da belirtiler arasındaymış. Bilemiyorum. Bana yine de sadece bu belirtiler yetersiz geliyor.
Elifatm1 Eftosunannesi kabız değil sulu bir kakasi var. Buyukduce geçer alışacak suan kakasını hissetmiyor diyende var gercekten anlamadım:(
TheBaby Elifatm1 Valla bizimki bi yapardı sırtına kadar çıkıyordu suluydu. Ama diyorumya bunlar yeterli değil bu teşhiste. 6 aydan öncede malesef tahlil yapılmıyor. Yapılanlarda yetersiz tahliller olarak kalıyor. Netlik kazanamıyor.
Elifatm1 TheBaby evet yaptığı zaman benimki de oyle. Sadece yapana kadar sıkıntı cekiyor. Doktor zamanla kaka yapmaya alışacak demisti ama bilmiyorum. Çok üzülüyorum
Pasiflora Eftosunannesi bebeğimin yüzünde kızarıklar döküntü halinde ve kakası mukuslu bana her gittiğim de sür alerjisi diyeti yap dediler elime koca liste verdiler 2 hafta boşu boşuna süt diyeti yaptım bebeğimin yumurta akı alerjisi varmıs her önüne gelene süt alerjisi diyorlar insanları haftalarca diyete sürüklüyorlar bence bebeğinizin alerjisi yok alerjisi olan bebeğin vucudunda bi tepki olur
Eftosunannesi Pasiflora bence de ben de öyle düşünüyorum yani alerji dediğimiz şey vücudun aşırı tepkisi değil mi ee nerede aşırı tepki gaz mı ? Reflü mü? Fizyolojik reflünün ve gazın 2. Ayda bitmesi gerekiyormuş. Ne alaka 1 yaşına kadar reflüyü devam eden çocuklar var. Onlar da mı süt alerjisi mesela. Başka doktora gideceğim ben de.
Kedidirokedi Pasiflora benimde bebeğimin yüzü ve vücudunda egzamalar çıktı soya inek sütü yumurta akı ve sarısına bakıldı daha sonuç çıkmadı ama nasıl diyet yapıcam her şeyin içinde var bunlar sütüm azalır diye çok korkuyorum
shinemuu Eftosunannesi Bebeğim 1 aylık yüzünde döküntü oldu. Yeşil kakası yok diye süt alerjisi değildir demişti. Aptamil prsyneo verdi. Bugün yeşil kaka da yaptı. Haftasonuna kadar takip edin dedi doktor. Süt alerjisinde döküntü vücudunda da olması mı gerekiyor. Bilgisinolan yazabilir mi?
TheBaby shinemuu Evet vücuttada oluyor. Bizimkinin kakasıda yeşildi o dönem. Sizler yazdıkça aklıma geliyor benimde. Yukarda yazdıklarımı okuyun lütfen🌹
Minikhavucum shinemuu illa ki vücutta döküntü olmuyor ki? İki türü var alerjilerin cilt tepkili yA da bağırsak tepkili.
Bebektsk1 TheBaby bu bebeğimde de kulak arkası kuruluğu var size var mıydı ne kremi kullandınız ? Mustela mı alsam siz kullandınız mı