Prensannesi99 7 aylık bebeğim var sezeryan oldum hap kullanıyordum ama en son 18 Ağustos’ta adet oldum korkuyorum olabilir miyim test yapsam çıkar mı 🤦🏻♀️
Browni_61 Prensannesi99 En son 18 agustozda adet olmuşsunz?Farkindasindr umarim suan ekim ayindayiz.yani adetinz az dha dursa 1 ay gecmis olucak?Neden test yapmiyosunz?
Prensannesi99 Browni_61 hap kullabdigim için birde doğum sonrası düzensizlik olabilir diye düşündüm adet ağrılarım var ama olmuyorum o yüzden şüphelenmedim
Adamelis12 Prensannesi99 hamileyseniz bile hakkınızda hayırlısı olsun kızım 6 aylıkken hamile kalmıştım hap ve prez. Kullanarak hiç bir korunma yöntemi %100 korumuyor maalesef 🙄 hap düzensizlik yapmış olabilir bize de haber verin mutlaka 🙏
Prensannesi99 Adamelis12 yaaa ben olsamda yapacak bişey yok ama durumum hiç müsait değil çok borcum var , çok şükür şimdi değilmişim Rabbim isteyene istediği vakit nasip etsin
Ceylancns Adamelis12 merhaba kızım 10.5 aylık ve yeni hamile olduğumu öğrendim . Siz neler yaşamıştınız ? Nasıl yönettiniz süreci bahseder misiniz biraz