Melekanne16 Kuygurr Bende kırmızı balık izletiyorum bazen ama alışmasını istemediğim için çok vermiyorum çok çok zorda kalırsam öyle 🥰
sarikedicigim07 Melekanne16 İstediği olmadığı zaman genelde yapıyor yada sıkıldığı zaman🤦Mesela kumanda düşkünü kendisi elinden alıyoruz oyunla ama hemen kendini geriye doğru itiyor ağlıyor sinirleniyor resmen
Sevgi1995 Melekanne16 ben hala ayiramadim odayı canm uyutuyorum besige koyuyorum yanında ayrıldığımı hissediyor hemen başlıyor agkamaya
Melekanne16 Sevgi1995 Biz beraber yatıyoruz valla ayırmak çok zor olucakkkk biliyorum ama gece beni göremeyince çok ağlıyo
arasin_annesii Melekanne16 maşallah inci gibi peş peşe çıksın inşallah, demekki bebisler hep aynı genel olarak
sarikedicigim07 Melekanne16 😂valla başa çıkamadık oyuncağını aldık gerçeği daha cazip geliyor inatla bırakmıyor 😂
Utkucan Melekanne16 7 ay 10 günlük birebir hele gece yarım saatte bir uyanması bitirdi bizi eşimle nöbet tutuyoruz resmen
Sedakcby Utkucan hepsi mi aynı olur ya🙄 aslında bütün bebeklerin aynı olduğunu görünce morelim düzeliyor az da olsa 😅 sadece benim ki değilmiş diyorum normal karşılaşıyorum, 😀
Melekanne16 Utkucan Bizimde öyle valla eşimde vardiyalı çalısıyo tek basıma uğraşıyorum mecburen ama çok yıprandım valla bazen oturup ağlıyorum kendimi çaresiz hissediyorum 😥
Utkucan Sedakcby ya bende uyku eğitimi falan mı versem diyorum gerçekten dayanılmaz durumda sabah işe gidince dinleniyorum resmen iş bile kolay geliyor artık
Melekanne16 Sedakcby Aynen bende merak ettim post açtım acaba sadece ben miyim yoksa herkes aynı mı diye baktım herkes aynı demek ki benim bebeğimde sorun yokmuş diyorum 😂😂
kcglays Melekanne16 Fazlası var eksiği yok ne gece uykusu var ne gündüz sürekli mız mız kucakta gezdireyim diye ağlıyor gözünün önünden ayrılsam ağlıyor perişan haldeyim ne zaman düzelecek bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
Sedakcby Utkucan çalışırken çok daha zor ben ne yapıcam hiç bilmiyorum. Şuan bile dayanamıyorum çalışınca napcam bilemiyorum 🥺 çok sık uyanıyor sabaha kadar her saat başı abartısız gözümü kapatmaya değmiyor kapattığım an çığlık
Utkucan Sedakcby aynen aynen ya emiyor sonrasında bile yatağa koyarken pat gözleri açıyor sürekli ağlıyor kucağa alana kadar emekleme pozisyonunda bekliyor ve bağırıyor