Taazzeeaannee Arkadaşlar benim kızım 3 aylık kilosu 6 cevremdekiler zayıf diyorlar sizin bebekler kaç kiloydu acaba 3 aylıkken
Suhann Taazzeeaannee her bebeğin doğum kilosuna bağli her ay olarak kilo artışı ayda 500 1000 kg arası alıyorsa ve saglikliysa zayıf veya şişman olması önemli değil canım bebişin saglikliysa hicbi problem yok 🌼
Deryaadem Taazzeeaannee benim oğlum tam 3 aylıkken 6.250ydi komşumun kızı da 5.600du yani bence bı sorun yok millete ne bakıyorsun sağlıklı olsunda boşver
Boncuksun Boşverin milletin dediğini doktorunuz iyi diyorsa iyidir. Çocukları herkes obez etme niyetinde. Benim kızım 6 aylık 7200 kilo sizinki ooo 🧿
Taazzeeaannee Boncuksun Ya ilk anneliğim insanı sıkıntıya sokuyorlar bakamiyorsun bile diyen var düşünün
Taazzeeaannee Suhann elhamdülillah doktoru da Kilosu iyi diyor hep de çevre psikolojisi işte rabbim sizin evladınızı da size bağışlasın
Taazzeeaannee Cagla1805 masaAllah rabbim bağışlasın yani demek ki kaç kilo olursa olsun söylüyorlarmış
0307 Taazzeeaannee bugün de kayinbabam sütü mü yetmiyo diye ortaya konusuyo hic tinlamadim (şükür sabah evimize dönüyoruz 1 hafta çok zor gecti) dogum kilosundan sonra her ay düzenli 1 kilo aliyo gayette yetiyo sallayın zayıf diyenleri
Boncuksun Taazzeeaannee valla benimde ilk bebeğim doktorun dediği önemli bana da diyenler oluyor kilo alsın diye takmıyorum . Zaten sağlıklı olsun yeter bana. Herkes tombul olsun derdinde
Suhann Taazzeeaannee millete zaten hicbisey begendiremezsin mutlaka bişey bulurlar o yüzden hiç takma kafaya banada sürekli sütun yetiyor mu diye soruyorlar her defasında yetmiyor desem sevinecekler çok garip bu insanlar
Metesmom Taazzeeaannee 6400 gramdı sanırım. Doktorumuz iyi demişti ki bence de iyi. Doğum kilosu da önemli tabii. Kaç kilo doğdu bebeğiniz?
Taazzeeaannee TheBaby Bilmiyorum valla sürekli dillerde alıp bir yere bile gitmek istemiyorum özellikle kayınvalidem ah benim yanımda olsaydı şimdi nasıl bakmıştım diyor sinirleniyorum haliyle
Eminos Taazzeeaannee 45 gunlukken 6600 du carsamba doktordaydik ama bebegim iri dogdu dogum kilosu alakali
Melikeeeecansuu Taazzeeaannee 7800 dü galıba ama kılosu ıyı. Bnce takma doktor 4 aylık bebeklerın normal kılosu 6 6 buçuk kılo demıstı cınku bana
Taazzeeaannee Melikeeeecansuu ya bizimde doktorumuz iyi dedi de cevremdekiler sürekli dile getirince sormak istedim
Deryaadem Taazzeeaannee dili olan konuşuyor herkes birşey söyler mutlaka doktor herşey güzel normal diyor de geçiştir