Aselbuk 2cocuk_1anne_ o yapisal gur cikmasi veya cikmamasi etrafimda o kadar cok varki kestiripte yine ayni incelikte ciktigi suan hepsi pisman gur cikmasi sadece bir soylenti bende kiziminkini hic kestirmedim
2cocuk_1anne_ Aselbuk etrafımdakiler hep öyle der 1 yaş bir traş gür çıkar derler bende ona kandım heralde
SedaMeyra 2cocuk_1anne_ kesmeyle gur cikmasinin arasinda bir iliski yok. Kizimin sscini hic kesmedim.uclarindan bile almadım kesmeyide dusunmuyorum 33.5 aylik
2cocuk_1anne_ SedaMeyra Kusannesi Bizde hep öyle söylenir sanırım bende ona kandım Bazıları jiletle yapıyor muş biz makinayı vuracakrık
2cocuk_1anne_ Portakal peki saçının ortasında 2 tarafa ayrılan yer var biz Bizdeki gibi çizgi Minikadim
Minikadim 2cocuk_1anne_ çok net. Lüle saçlı kızım lülügum diyorum ben ona 🤭 benim sacla tek sorunum çok zor taratiyor olması onun dışında hiç bir sorun yok yapıyla alakalı
Sevvaldal 2cocuk_1anne_ valla kizim yok ama 25 aylik oglumun sacini hic kestiremedim. O kadar guzel luleleri var ki kiyamiyorum🥰
2cocuk_1anne_ Uzaymekiii peki saçının ortasında 2 tarafa ayrılan çizgi var mı Benim kzıım da yok daha da zamanla mı çıkıcak merak ettim
Uzaymekiii 2cocuk_1anne_ yok ayrılmıyo hiç ortadan hep toplarken falan deniyorum mesala ama bebekliğinde hep yana yatırmışız herhalde ki yandan ayrılıyo😂🤷🏻♀️
Prensesbella 2cocuk_1anne_ sifirami vuracaksiniz eger öyleyse yapmayin büyükmüş. Bizde kızımın saçlarını kestik ama 6 aylikti o zaman. Daha gür çıktı.
2cocuk_1anne_ Prensesbella makinayı 0 ta vurıcaktık canım bende istemiyorum iyi kötü dişarı çıkıyor öyle olsun istemiyorum
Minik112 2cocuk_1anne_ 20 aylik kızım ve hic kesmedim kesmeyide dusunmuyorum ennemler falan kes gur cikar diyoda ne gerek var
2cocuk_1anne_ Minikadim benim kızım da yok onun için sordum nasıl oluşacak o çizgi Saçları gözüne geliyor diye sürekli yukardan bağlıyorum
Tugbakivanc 2cocuk_1anne_ benim oğlum saçlı doğdu 11 aylık şimdi hiç kestirmedk. Uzasın istiyorum. Gür xikmasi ile bağlantı yok bilimsel olarak. Kızım olsa kesinlikle kestirmezdim.
Minik112 2cocuk_1anne_ ay aman bosverin yaa kizimin saci incr telli zaten neden keseyim dr gur çıksın sonrasinda ona cile olacak