bikerem Nurayan oglumun da var,sola egikmis yani alt cizgi duz gelmiyir,bunu sunnet olurken uroloji soyledi,cizdi bakti falan genetiktir dedi,sunnet oldu.simdi 1yasina girmek uzere
Esenbursa bikerem mrhaba benm oglumunda aynı sizin dediginz gibi yumurtalık cizgisinden yukarı duz ckmıyor pipi altındaki cizgi. Sünnetten sonra zamanla büyüdkce düzeldimi acaba sizin ?
94z-20u Nurayan canım bizde de vardı o durum sünnetle düzeliyor ertelediğinde enfeksiyon hastalığınaeviriyormuş eğri olduğunu da biz sünnet de doktordan öğrendik 2 aylıkken yaptırmıştık
bikerem Esenbursa merhaba oglum simdi 17 aylik, tamamen duz degil tabi hani ozellikle osapkali kisim sola donuk biraz. 2 urologa goturdum sonradan,bir sorun olmadigini normal oldugunu yani 70 dereceye kadar yamuk olabilecegini soylediler,ben de unuttum artik😄
AsilAlparslan Bizimde pipi yamuk işinde çok profesyonel bi doktora götürdük hiç bir problem olmayacağını söyledi sadece çişini yamuk yapar dedi tabi yinede gözükmenizde fayda var
Esenbursa AsilAlparslan ayyy icimi nasıl rahatlatıınız ya bende kendi kendime diyorum önceden böyle hastaneler seyler mi varmıs insanlar sırayla keserlerms yok duzeltme o bu yapılmadan herkes evlenip barklanmıs neticede 😚😝
Esenbursa bikerem yesss aynı benmde öyle uc baş kısmı bizimde saga bakıyor biraz selam verr gibi 😅😅 gövde kısım düz uc bakıyor oraya 😀 artık ileride rahatsız olurlarsa kocaman adam oldklarnda kendileri karar versN 😅
Arasanne Bıxım de sola eğik idi. Sünnet oldu bır ay önce. Sünneti yapan doktor söyledi eğik oldugunu. Bn De bezden kaynaklı oldugunu sanıyordum. Dikişli sünnet oldu. Düzeldi cnm. Sünnet olunca duzelir sızın de inşlh.
Esenbursa Arasanne dikişli oldu dediniz ya hani o bas kısımları şiş oluyor ya kenarlrı zamanla oralar iniyor dimi ?
Merve97 Nurayan geçmiş olsun güzel anne 🙏 oğlum hipospadias lı doğdu ve eğrilik te vardı ameliyat oldu başarılı geçti çok şükür düzeldi. Çoçuk cerrahisine gitmenizi öneririm çünkü bazen eğrilik yada başka sorun olup olmadığına bakmadan klinik doktorları sünnet ediyor ve olmaması gerekiyor.
Arasanne Esenbursa evet cnm iniyor, tesisleri de şiş oluyor ödemeden dolayı. 3 4 gun sonra normale gelıyor. 1 hafta sonra bır sey kalmıyor şişlik iniyor. İplerin düşmesi zmn alıyor