m_yaren_b 93ipek35 2 dozu da olduk tüm aile. annem biraz grip gibi oldu sadece biz hiçbir yan etki yaşamadık
Missyloves 93ipek35 bünye meselesi ilk dozda hiç bişey olmadı hafif kol ağrısı ama ikinci dozda iki gün ateşim ve bütün kemiklerim sızladı cokvkirginlik vardı herkeste aynısı olacak değil sinovacti
Prenssesmom 93ipek35 1. Dozu oldum bende kolumda hafif şişlik oldu ve ağrıdı biraz onun haricinde birşey olmadı
Yasemin38 93ipek35 2 doz biontech olduk çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadık canım. Emzirme döneminde oldum aşılarıda
93ipek35 Missyloves doğru her bünye aynı degil napıcamı şaştım yakında hıc bı yere giremıcez korkuyorumda
balliturta8 93ipek35 yarın 3 . Dozu olacağım ben hiç bir yan etki yaşamadım ,hafif bi kol ağrısı oldu sadece
Metesmom 93ipek35 1 doz biontech oldum. Aşı olduğum gün biraz kol ağrısı ve ertesi gün hafif halsizlik oldu o kadar.
Halee_bilgee48 93ipek35 ben 1. Dozda biraz kol ağrısı çektim. Ama 2 dozda sadece kısa bi süre belim ağrıdı o kadar evi bile temizledim yani. Aşı olduğun gün sakın aşı olduğun kolunun üzerine yatma. Eğer yatarsan daha çok ağrı yapıyor aklında bulunsun