Nikra Hanifekucuk kesinlikle katılıyorum benim de o kapaklar sayesinde geçti kanlı kanlı emziriyordum çocuğumu
FeriDeniz Cansuaktas her emzirme öncesinde ve sonrasında kendi sütünü sür. Zeytinyağı da sürebilirsin. Sütyen takma bi süre. Mümkün olduğunca göğüslerini havalandır. Bebeği emzirirken doğru pozisyonda olduğuna emin ol. Sadece göğüs ucunu değil kahverengi bölümün de bir kısmı ağzında olmalı.
Zeynebinannesi Cansuaktas göğüs kalkanı alın,lansinoh sürün göğüs kalkanını takın.. benim mucizem di gercekten. Çok ilerlediğinde fito krem sürmüştüm. Emzirme öncesi yıkamak gerekiyor
Kuzumveben betvl54 memelyn ismi buraya link bırakıyorum bakarsınız valla bana cok faydasi oldu o aciyi hastanedeyken yara olmusti doktorum cikarken bunu onerdi eve geldim 5,6 gune gecti sadece emzirirken cikariyosun diger zamanlar hep gogsunde oluyor kremsi yapisi surtunmeyi engelliyor https://www.eczaa.com/memelyn-meme-ucu-catlaklarina-karsi
Cemilev Cansuaktas cnm bende cok cektim kantaron yağı birebir herkese söylüyorum iki kere sürdüm sadece tahin yağı da sur sürekli yıkamana gerek yok onu oda faydalı ama ememiyorsa benim oglum sarılığını 2. Ayına kadar atlatamadi sütun yetmemiş farkedemedim 😪 mama ver hic çekinme sarılığı gecene kadar emin ol memeyi bırakmıyorlar
betvl54 Cemirim tahminin üzerindeki yağ bildiğimiz değil mi? Emzirme sonrası sürüp göğüs kalkanı kullanılacak değil mi bebek emmek isterse silinmesi gerekmiyor mu?
Cemilev Edssmm evet onu yıkamalısın hatta pisiklere birebir cnm sarı kantaron yağı aktarda vardır ben onu ilaç gibi kullaniyorum müthiş birsey
Edssmm Cemilev saf kantoron yağı var bende onun yetiştiği bölgede yaşadığım için taze taze bulundururum hep ama kırmızı bendeki sarı değil sürsem mi acaba
Gzmgzm Tansuyilmaz Cansuaktas arkadasa katiliyorum. Ayni durumu yasadim. Sadece kalkanlarin delikli kismino kullanmaya calis hava almasi ve kolay iyilesmesi icin.
Miradmrky Canım zaten bol emzirki kurumasın yaran kuruyunca daha çok acıyor yarın 1 aylık olcaz geçiyor canım benim hep geçti ne denediysem olmadı bol emzirdim ve en son tahin yağı kullandım onda fayda gördüm inşallah sende görürsün
spmommy Cansuaktas garmastan pomad kremi denemelisin. Bir de gümüş kapaklar. Aynı durumdaydım ikisi kurtarıcım oldu. Bir de bi hafta sonra göğüslerin de alışıcak daha rahat olucaksın. Geçmiş olsun şimdiden:)
Drucelis Cansuaktas cnm kesin çözüm istiyosan hemmennn silverette gümüş kapak getir internetten hiç bişeyin kalmaz