Aslgnzr lidyahsn 3 saatte bir teklif et ama 4. Ay atağında bende aynı durumu yaşadım mama istemiyordu bir hafta kadar böyle sürdü belkide daha fazla sonra düzeldi gece bir kere besleniyordu o yüzden gündüz 3 saati maksimum 4 saati geçmiyordum ben
baharuraz lidyahsn “4. aydan itibaren öğün sayısı 6′ya düşerken, öğün başına süt miktarı en az 150 ml olmalıdır” Diyorlar . Benim bebeğim de 4 aylık oldu. Bizim ki 120 içiyor ve çok sık içiyor su diye resmen . Doymadığı belli ben ek gıdalara başladım .
Hacersareninannesi baharuraz benim bebeğimde 4 aylık baştan beri mamaya alistiramadim ama kilosu çok az daha 5400gr doktor mama+meme dedi ancak mamayı sadece gece uykuda alıyor gündüz asla içmiyor meme reddi yaşıyoruz 1 aydır memeyide zorla veriyorum halen kilo alımı düzelmedi Bebelac Gold veriyorum bana bı akıl verin lütfen sorun bende mi mamada mi bebekte mi bilmiyorum
lidyahsn baharuraz daha tam 4 ay olmadı. 4 ay olsun 150 ye çıkarırım ama dediğim gibi baya iştahlıydı bir haller oldu atak falan diyorlar geçici diyorlar umarım öyledir
baharuraz lidyahsn gece 120 cc mama içtiğinden sürekli 2 saatte bir kalkıyorduk . Gece mamalarından aldım baktım yedi ve onu tok tutuyordu uzun süreli çocuğumun mama ile doymadığını böyle anladım . Ek gıdaya böylelikle adım atmış olduk …
Belis1907 Hacersareninannesi benım bebegımde bır ayından sonra meme almadı anne autu sagıyorum ıcmıyor mama yemıyor sadece uyurken besleyebılıyorum ama benm kızım alerjık genelde alerjık cocuklarda mama meme reddı okurmus ve cok yorucu gervekten zorla beslıyorum
baharuraz Hacersareninannesi meme reddi ayının vermiş olduğu büyüme atağındandır . Dış çevreye daha çok açık İnan senlik bir şey yok . Mama bende kullandım onu kokuyor sanki balık kokusu gibi şuan mesela SMA kullanıyoruz . Senden rica yarın sabah hero baby kavanozlarda meyve püreleri var onlardan al ve dene bakalım yiyor mu ? Yemezse iştahsız bir bebeğiniz var.
Belis1907 Hacersareninannesi biİmkinde konak voktu cıldındede cıktı aşırı gaz vardı kakada mukus olmaya yanı uzamaya basladı suluk gbı bırde meme ve mama reddı
Denzali33 lidyahsn bu aylarda meme reddi yaşıyor olabilir ama ben taktik uyguladım bebek uyuyunca ağzına emzik katıyordum sonra emziği çıkarınca direkt ağzına biberonu katınca 60 cc veya 90cc içiyordu
Denzali33 Hacersareninannesi ya kıyamam ☹️ O zaman uyusun öyle ama 1-2 hafta yaşıyorlar reddi sonra devamke 😅
baharuraz Hacersareninannesi ben kendi yaptıklarımı söyleyeyim . Sabah cicibebe veriyorum Öğlen havuç çorbası verdim akşam yoğurt cicibebe ufalıyorum yatarken gece maması yulaflı (aralara formül mama)
Aslgnzr lidyahsn uyanmıyorsa kaldırmıyordum ben maksimum5 saat 4 aylıkken uyanmıyorduda kaldırmasam uyanmıyor benimki
yaprak_34 lidyahsn bizde 4. Aya girdik sayılır 5-6 saat aç kaldığı oluyor ,bazen üç saatte bazen dört saatte veriyorum .ama bizimki anne sütü