Azizecakir Bu video ile başlıycam pazartesi 4 ekimde kilom 73.8 hedef 60 . Benimle yapmak isteyenler kilonuzu ve hedef kilonuzu yazıp bir hafta yaptıktan sonra 11 ekimde kilolarımızı güncelleyelim
Mlke301020 Azizecakir ben 2 gündür yapıyorum ama bunu değil. 3 mile 45 dakike olanı diyette yapıyorum. 4 hafta da sadece diyet ile 7,8 kg verdim leslie yeni başladım 78,3 ile başladım en son 70,5 perşembe günü tartı günlerim ☺️
seheriko Azizecakir 58 kiloyum hedefim 50-55 ama asıl amacım sıkılaşmak . Bende yarın başlıcam. Yaptıktan sonra yazacağım buraya 😍
Tugbakivanc DOLANDIRICI mezure varsa ölçün kendinizi incelemelerize bakın. O da yoksa tlfdan foto çekin incelmelerinizi görün. Önemli olan tartı değil aslında görüntü olarak zayıflamak. Tabi siz bilirsiniz benimkiler öneri 🌸
Azizecakir Mlke301020 çok iyi ben şuan için çok sıkı diyet yapamıycam daha kızım 4 aylık sütüme etki etmemesi için ama dikkat edicem
Mlke301020 Azizecakir bende emziriyorum sıkı br diyetimde yok sağlıklı besleniyorum diyetisyen eşliğinde veriyorum
Azizecakir DOLANDIRICI yarımsaatlik ideal olarak düşündüm etkisi az olursa 40 dk videoya geçilir haftaya
Mlke301020 minnostospik boyunuz kaç acaba . Bende 78,3 ile başladım sadece diyet ile 70,5 e kadar düştüm 2 gündür leslie yapıyorum ama benimki 45 dakika
minnostospik Mlke301020 boyum 1.65 ben zaten bı haftadır diyete başladım. İyi kilo vermişsiniz darısı benim başıma 3 mile olanı beni yoruyor ondan yapamiyorum