Gfrn Kızlar emzirirken yiyebilirmiyim bunları sakatat yenmiyor diye biliyorum ciğer falan yemiyorum ama bunlarda mı yenmiyor bilgisi olan
Alminam Gfrn Sucuk baharatlı ya yemiyorum ben pişik yapar bebeğe diğerlerini yemedigim için bilmiyorum
Mehtaptvz Gfrn cigerde yedim salam sosis sucukta ama bebegim 3 ayi gecti belki ondan gaz problemi olmamıştır bir tek kokerec yemedim oda bağırsaktan yapıldığı icin yoksa diğerlerinden aşırıya kaçamadığı surece yiyorum
Gfrn Alminam baharatlı yemek pişik mi yapıyor ilk kez duydum canım gerçi baharat tüketmiyorum öyle ama aklımda bulunsun
Gfrn Bitanesi bende ilk kez kayınvalidemden duydum bana da saçma geldi bizde 2 aylığız yerim artık sağol canım
Gfrn Zeynepeymen bencede bol bol süt iç sütün olsun diyor :))) süt gaz yapıyor içemem diyorum önüme getiriyor değişikler
cagrininannesi Gfrn ben tane tane sarimsak yemistim.kotu kokmam disinda hic bisey olmadi.cok sukur sutumude icti bebegim.sutun tadi degilde icindeki maddeler icin soruyosaniz onermem.
Mrveysuf Gfrn yaaa gerçekten bunlar dizdirmece diye biliyorum bn o kadar yiyorum çok şükür oğlumda bişey olmadı nohut çocukda gaz sancı yapar dediler o günler dürüm yedim çok şükür hiç de bişey olmadı oğluma gaz sancısı filan çekmedi
Gfrn Mrveysuf evet ne yesek gaz yapar çocuk sancılanır diyorlar kuru ekmek mi Yicem anlamadım herşey gaz yapıyormuş :)) zaten günde 15 20 dk emiyor sütüm anca o kadar geliyor çoğalmadı bir türlü ne yapim
deletedmom293 Gfrn ben yiyorum birşey olmuyor ondan şaşırdım canın cekşyorsa ye canm sen yine izle bebeğinin durumu gazı falan olursa yemezsin ☺️