Alyadua5 Yavuzselimm çamaşırsuyunu pet bardaga yada başka bir kapa koyun üstüne idrarınızı koyun köpük olursa pozitif. Benm öyle olmuştu herkesin farklı olabilir
nneslihan papatyasevdalisiii siparişlerimden bakım şimdi. Ürüne tıklayınca ürün bulunamadı yazdı kaldırmışlar satışını galiba 😒
Yigitannesii papatyasevdalisiii çamaşır suyunu deneyin ben ilk öyle yapmıştım ertesi gün test almıştım çok kopurunce ,😂😂
1mom1babyy papatyasevdalisiii ben köyde domestosla yapmıştım hep pozitif çıkıyordu sonra sağlık ocağına gidip kan verdim negatif çıktı. Şuan da 10 gün geçti 2 defa test aldım yaptım negatif çıktı😒
papatyasevdalisiii 1mom1babyy yaaaa inşallah benimde negatiftir 🤲🤲 Rabbim isteyene versin benim çok erken daha
FHKK papatyasevdalisiii Hurafe bunlar komşunuz ya da yakın arkadaşınız varsa kapınıza bıraksın hakkınızda hayırlısı 😉
1mom1babyy papatyasevdalisiii amin inşallah canım🙏🏻 Benimde erken yarın test yapıcam ama Rabbim verirse yapacak birşey yok🌸
Sedakyhn papatyasevdalisiii çamaşır suyu testi yapabilirsin ben yapmıştım 😊 idrarını petbardağa koy ve üzerine çamaşır suyu dök eğer soda gibi köpürürse hamilesin ben kızımda yapmıştım 😊
yagizveannesi Bence havalardan o kadar çok duyuyorum ki bu ara geciktim diyeni mesela bende 4 gündür geciktim hiç ihtimal vermemekle beraber şüphedeyim 😂 bi 10 gün falan olursa test yaparım heralde mevsim geçişlerinde oluyor sanırım biraz daha bekleyin yada
papatyasevdalisiii yagizveannesi inşallah dediğiniz gibidir Rabbim olmayana versin 2. Ye hiç hazır değilim
GmzSnn Nimetlere işemeyin Hanımlar. Hiçbir halta yaramıyor. İdrar asitli we içerde bekleyen bu yüzden ısısı yüksek bi sıwıdır. Neye dökersen dök köpürtür. Tuzmuş karbonatmış şekermiş lütfen çişinizle oynamayın.🤦🏻♀️
papatyasevdalisiii 1mom1babyy ben erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama 5 gün geçmeside nebilim sürekli düzenli olurdu nie böle oldu anlamadım
1mom1babyy papatyasevdalisiii sinir stres yapıyorsan birde kafana çok takıyorsan ondanda olabilir canım. Ben Haziran ayında köyde hep kafama taktım birazda kaynana strese soktu beni sen hamile kalamazsın senin 1 çocuğun oldu daha olmaz diye diye delirtti her gün test alıp yapar oldum reglimin üstünde 20 gün geçti İstanbul’a geldim regl oldum😑