TalentedMom Woody valla oralara girmeye hiç cesaret edemiyorum hiç durmuyor parkta bile sıkılıyor sen düşün yani onu bahçe paklıyor😀
Busraata Woody neden doğru gelmiyor anlamadım, değişik hayvanlari görünce biz bile mutlu oluyoruz cocuklarda görüp ögrenmeli bence
Woody Muallime1 ya su anlamd dedim aslında ama yazınca anlasilmadi tabi Ben hareketli olmasindan memnunum Koşsun keşfetsin incelesin Arada otursa fena olmaz tabi 🙄
Mommqueen Woody bizim burda bebekle her yere sorunsuz gidiyorum insanlar asla yadrgayıp yargılar gözlerle iğneleyci bakmaz ve dışardada ağlar yani çocugum sakin değildir ama avm ye de giderm restoranta da markete de kimsede dönüp bakmaz çocuk ağladıkca 🤣
Muallime1 Woody Evet o konuda haklısın zaten anormal bir durum değil hareketli olmaları da işte bazı yerlerde dursalar dediğin gibi iyi olur umarım bulursun öyle bir yer 😊
Smyetugra Konyada Şefbeyde de oyun alanı var 2-12 yaş arası olması lazımdı en son sınırsızdı cocugunu oraya bırakıp sen yemegini yiyip çay kahve içebiliyorsun başındada oyun ablası duruyor haftasonları 20tl olması lazımdı değişmediyse 😄
2papatya Woody ben konyalıyım ailem orda hesabı takibe aldım yazın gittiğimizde uğrayacağım inşallah oraya 🌸
Woody AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Aslanpark Ankaraya da açılmış Hatta şikayetçi olmuşlar kükreme sesinden uyuyamıyoruz diye 🙄🙄 Aslanların yanına biri gireceği zaman uyuşturuyorlar mi hayvanları 😶
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Woody Yavru aslanlar daha süt içiyorlar evcilleşmişler ne yapıyorlar bilmiyorum. Girmedik biz seneye götüreceğim anlasın diye bekliyorum. 🥲
Marinedeniz Woody aslanparka bizde gittik ankaradayiz oglum muht kedi sanmistir :) ama bnm hep hayalimdi aslan yavrusu sevmek cok tatliydilar🥰 ama bir bakimada uzuldm dogal ortamlarinda olmalari gerekiyor o sekilde gorunce de cok uzuluyorum
Woody Cheddar gerçekten çalışan çok önemli Biz de eşimle yemeğe genelde aynı yere gidiyoruz. Çalışanlar direk kızımı güldürmeye başlıyor çünkü 😀
TalentedMom Woody inşşalah bulursun benimki anca toprakla oynayacak yoksa aramıyor enerjisini parkta bile sıkılıyor
S-oy Woody bir tek kendi annemin evinde rahat ediyorum valla başka da bir yerde yok yapamıyorum şartlar el verse de içime sinmiyor asla 🙅🏼♀️