Omeyyim Merhaba anneler ya benim oglus 8 aylık oldu hala daha ne emekliyor ne sürünğyor . Bu sekilde oln varmı cok nadir dönüyor ya bi sorun mudur acaba
cemreninnannesii Omeyyim 7 aylıkken süründü 8 aylıkken emekledi şimdi 10 aylık tutunup kalkıyor koltuk kenarında yürüyor emeklemediği günleri mumla arar oldum çünkü onda enerji bitmiyor bende bitiyor🙄
Omeyyim Med 4 atak üstünde bile durmuyo yüz üstü durunca aglıyor acaba bi yerimi acıyor diyoeum sizşndemi böyleydi
halamidagakaldirmislar Kızımda 8 aylık son 1 haftadır sürünüyor ama hiç memnun değil istemeye istemeye sürünüyor emekleme pozisyonunda tutmaya çalışıyorum ağlayıp geri atıyor kendini akışına bıraktım bende ☺️
Omeyyim cemreninnannesii insallah benimkide öle olurda . Smdık korkuyom bisetmi var diye biliyorum ki bnde arıcam bu günleri ☺️ tesekkrler
ilosasell Omeyyim 9 10 aylıkken geri geri sürünüyordu 11 aylıkken emeklemeye başladı. Yüz üstü durmayı hiç sevmiyordu 🙈 6 aylıkken flan anca dönmeye başladı oda canı isterse dönüyordu. Her bebeğin gelişimi farklıdır ☺️
yusuff_ Omeyyim benm oglum da 12 aylkken emekledi sonra yürüdü bende cok dert ediyodm senin gibi. Zamani gelnce hepsi olur takma kafana