nneslihan MeryeminAnnsi tabi yazarım pazartesi kargoya verilse salı çarşamba gelir diye düşünüyorum postu takibe aldım gelince yazacağım😍
Keremikoo MeryeminAnnsi engel degil ki kisin corap giydirmiyor muyuz cocuklar ayni mantik ama cikaramiyor😊
RainOverMe MeryeminAnnsi ksymaz tabanlı olanları var mı bıomıyorum olmazsa ustune kaymaz taban gıydırmeye calısın rn azından ayagından cıkarsa da usumemıs olur ayakları. Ya da Sıcak sılıkon varsa ondan surun dız ve ayak kısmına belkı kaymayı engeller.
Pamuk_bebegim42 MeryeminAnnsi Evet doğalgaz açılmadı ev soğuk olunca öyle yapıyorum benim aldığım pijamalar ince mecburen üstünde giydiriyorum
kuzey-21 MeryeminAnnsi trendyolda panduf var bebeklere özel hatta ayarlama bile yapıyorsun ayağına göre arkdş almış onda gördüm çok memnun altı kaydırmaz taban yürümeye başladığı zaman bile giyeblt yorumları okuduğum da da herkes çok memnun kalmış isterseniz ondan alın ben şuan verdim sipariş benmde çocum çorapları çıkartıyor birde örümcekte geziyor çoraplar çıkıyor
sheesyelllow MeryeminAnnsi çoraplı pijamalar hariç hiç bı şey çözüm değil ne deri tabanlı çoraplar ne panduflar ne ayakkabılar hepsinin ayağında 2 dakikalik ömrü var bı şekilde çözüm bulup çıkartıyor 🥴🥴
Burcu60 MeryeminAnnsi ben külotlu çorap giydiriyorum burası çok soğuk ama büyük giydiriyorum sıkmasın diye bence tek çözüm çoraplı pijamalar LC wakikide var
nneslihan MeryeminAnnsi merhaba, gelince yazmamı istemiştiniz Ürün şimdi geldi. Kızım uyuduğu için denetemedim ama ben çok beğendim. Sorunsuz geldi, büyük duruyor ama ayakta nasıl durur bilmiyorum kızım uyanınca deneteceğim, tekrar yazarım size🤗
nneslihan MeryeminAnnsi uyanınca denetip yazarım🤗 şimdi bekliyorum ya uyanmasını uyanmaz😃 gözünden uyku akıyordu🥲