SeverusSnape Matmazellll çok çok geçmiş olsun. Kendi doktoruna bilgi verdiniz mi acaba? Aşı allerjiye sebep olmuş gibi duruyor.
Ah_neredeee_vah_neredeee Matmazellll Bahçelik yeşillik bir yete gittiniz mi son birkaç gün içerisinde
Matmazellll Ah_neredeee_vah_neredeee Evet parka gitti bugün sonucu çıktı kaninda enfeksiyon varmış birde benm kızım yerde evde dışarda ne görse ağzına atıyor ne kadar engellesem de görmediğim de yapıyor.
SeverusSnape Matmazellll tekrar geçmiş olsun, kanındaki enfeksiyonun bu şekilde vücutta tepkimeye sebep olmasına çok şaşırdım. İlk kez görüyorum… Üzüldüm gerçekten Allah acil şifalar versin.🙏
Eylusunannesiii Matmazellll aşıdan kaynaklimiymis peki 😔 cok uzuldum insallah tez zamanda duzelir yavrumm
Matmazellll SeverusSnape Bende ilk kez görüyorum Rabbim bundan kötüsünü vermesin o kadar zor durumdayım ki eşim işte 16 saat çalışıyor bugün Tek başıma kızım kucağımda koşa koşa hastaneye gittm 4 aylık da oğlum var Ablam bizdeydi Allah’tan o baktı sağolsun
Ikiprensintekprensesi2809 Matmazellll canım eğer doktora goturdun birşey bulamadılar su ile unu karıştır hamur kıvamına getir kolunun üstüne köy iltihap falan varsa çeker annem hep yapardı zararı olmaz
Matmazellll Ikiprensintekprensesi2809 Kanında enfeksiyon çıkmış canm ilaç yazdı doktor Sağol yinede .