Minico Kızlar bebeğim bir anda ateşlendi 37.5 oldu soydum ilaç verdim 38e çıktı ama hasta değil aşı olmadi yani bir sorun yoktu. Var mı böyle aniden ateşlenen başınıza geldi mi?
dontsleppyunhappy Minico evet dün bizimde böyle oldu kan tahlili vs yapıldı. 39-38 oldu. Doktor aferin şurup yazdı. Burnu akıyor. Gece ev soguktu birkaç gün usuttu herhalde. Geçmiş olsun size de
Mmomm Minico benimde oğlum 3 gün evvel birden ateşlendi 37-38 derken 40 ları buldu maalesef. Diş çıkarma dönemimde diştendir dedim ama malum 40 olunca ateş doktora gittik meğer 6. Hastalıkmış. Öksürme ishal akıntı vs hiç bir sorun yok yalnızca kuru bir ateş ve sonrasında döküntü olacakmış. 38 i geçerse ateş doktorunuza bir danışın bence
Minico Ek gıda da alıyor dünden beri poposunda pişik oluştu acaba yedirdigim bir besine alerjisimi var dedim takip ediyorum halbuki hep aynı şeyleri yedirdim. Bu da ateş yapar mı ki alerjisi olması
Minico YusufHuzeyfe sademinannesi dişleri gözüküyordu ama uzamamıştı, diş ateşi direnç gösterir mi hala aynı 37,3 civarı seyrediyor calpol verdim ılık duş aldırdım şimdi artık soğuk kompres yapıyorum
YusufHuzeyfe Minico bizde olmustu 37 civarında surekli seyreden bi ateş ve devamında gelen diş ama tabi her bebek farklıdır. Enfeksiyon da ateş yapabilir bunun için tahlil vermeniz gerek 😶
YusufHuzeyfe Minico ben doktora götürdüm ateşi 38e cikti mi diye sordu sadece 1 kez çıktığını söyledim o zaman 1 kez ateşi çıkmış dedi. 38alti ateşi korkutucu bulmuyolar🤷♀️
Minico dontsleppyunhappy sağolun, ateşi direnç gösteriyor ona kafam takıldı, sıtmalanıyor soğuk kompres yaptıkça çok telaş yaaptm bende, sizede çok geçmiş olsun
Minico YusufHuzeyfe Ever kan tahlili yapıldı çok şükür temiz çıktı ancak boğaz kızarıklığı varmış bu yüzdenmiş serum ve fitille ateşi düşürdüler
Minico dontsleppyunhappy gece tekrar ateş nüksedince acile gittik boğazı kızarık dedi üst solunum yolu enfeksiyonuymuş serum taktılar fitil verdiler. Dediğiniz gibi diş böyle inatçı ateş yapmıyormuş. Allah’tan kusma ishal yoktu yoksa çocuklarda salgın varmış sanırım şuan
dontsleppyunhappy Minico ayy yavrum ya, çok geçmiş olsun. Bizimki de öyle ya. Neyse ateşi düştü de burun akıntısı öksürük var geçecek inş. Çok geçmiş olsun. Salgın varda çocuk hep evde işte. Benimki gece usuttu herhalde üstünü hep açıyorlar biliyorsun.