Gulsenyilmaz Biz 2.ay asimizi 8 eylulde olduk bir hafta ateşlendi huysuzlandi neyse ebemiz kolunda kızarıklık şişlik olur dedi ama hicbir sey olmadi sadece iğne izi vardı ebemizi aradım asi tutmamıştır bir ay geçsin test yapalim dedi yasayan var mi acaba
biryavuzkusu Gulsenyilmaz bizdede hiç iz olmadı sadece iğnenin girdiği yerin izi vardı minicik ama kimse hiç bir doktor hemşire böyle bişey demedi. Oğlum şuan 2.5 yaşında ve kolunda iz var aşı izi bizdeki gibi. Ama su toplama yara falan olmadı hiç
Henakiz Gulsenyilmaz kastettiğiniz verem aşısıysa kiminde irin gibi akıyor kiminde sadece kızarıyor. Anlamadım ben ebenizin neyi kastettiğini. İlk kez duyuyorum. Her ay kontrole gideriz, doktorumuz hiç böyle bir şey demedi.
Deletedmom_14 Gulsenyilmaz bizim de başlarda hiç iz, kızarıklık filan olmadı. Şimdi 4 ay 24 günlüğüz yaklaşık bir haftadır aşı yerimiz kabardı, su toplar gibi oldu, şimdi de kabuk tutmuş. Yani sonradan iz çıkıyo endişelenmeyin.
Gulsenyilmaz Henakiz ben adanada vurdurdum aşısını sonra afyona geldik burdaki ebe hic kizarmadi mi dedi hayir dedim test yapalim dedi bende anlamadim şaşırdım
Ecreee Gulsenyilmaz benim kızımda da hiç hirssy olmadı,hiç bişey de sormadılar,bende gerek duymadım,zaten aşı oldu mu oldu ..yeterli bir sebeb
sademinannesi Gulsenyilmaz bizde 4 aylığız 2 gündür iz olmaya başladı 6 ay içinde kabuk bağlayabilir iltihaplanabilir dedi hemşire ama olmazsa da korkma aşının tutmadığı anlamına gelmez demişti
Frhnylmz Yenidoğan hemşiresiyim ebenizin ne sacmaladigini anlamadım ne demek aşı tutmamış… İçiniz rahat edecekse kontrol ettirin ama korkmayın öyle bir ihtimal yok
Gulsenyilmaz Frhnylmz çok teşekkür ederim 🌸 içime suphe düşürdü tekrar vurdurmaktan korkuyordum çünkü cok ateşlendi
EdaM2358 Gulsenyilmaz verem aşısını 13 ağustosta oldu daha yeni yeni kızarıklık olmaya başladı kolunda şuan bebeğim 4 ay 14 günlük bence sonradan oluşabilir 🌸
Aggzu 2 aylık asiyi olduktan sonra tutup tutmadığını anlamak icin test yapılıyor, bizim ebe de söylemişti. Önemsemedim
Defne0111 Gulsenyilmazaşı olduğunda olmadı 5 ayda irin gibi aktı hep 6 aylık arada hala akıyor mosmor şişmişti