spmommy Gene sen bilirsin ama bana yarayanlari söyleyebilirim.
Yumurta alerjisi olduğunu farkettim. Alerji sadece döküntü değil karın ağrısı ve gaz da yaparmış.
Hergun duş aldiriyorum özellikle çeşmenin altına karnını tutuyorum masaj olsun diye. Kovanın içine iliktan bir tık sıcak suya sokup daldır çıkar yapıyorum çok hoşuna gidiyor. Duştan sonra ısıtılmış zeytinyağı ile masaj yapıyorum.
Kendim rezene,kimyon,papatya günde bir adet gece uyksuna yatırmadan 1 saat önce içiyorum.
Gece/gündüz ayrımı daha oluşmamış olabilir çünkü gündüzleri uyuyor diyorsun. Gündüzleri uyksunu sen nasıl düzen oturtcaksan o şekilde uyandır. Nasıl yeni doğan uyandırıyosun aynı şekilde 1 saat uyuduysa 1 saat ayakta kalsın. Farklı zeminlerde yatır (koltuk,anadizi vs), sesli ve aydınlık ortamlarda. Akşamda Los ışık her ne kadar uyumasa da besige götür koy ağladım geri al.
Olmadı diye düşünme en azından gece gündüzu öğrenir zaten 40 defa uyku düzeni değişir.
Ben bunlarda çare buldum he çözdün mü tamamen dersen hayır 🤗🐣 ama en azından şükür gece yi biliyor gündüz 45 dk uyuyor Max. Gece 4 saate bir uyanır emer uyur.